SeVeN Posted December 28, 2009 Report Share Posted December 28, 2009 Sveiki , man ir tāds jautājums , kā es varu CSS dabūt tās headshot , dominating (saucamās quake skaņas laikam) ? Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeVeN Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Nu davai stariki palīdzat ;D Tas tač nav tik grūti Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeVeN Posted January 4, 2010 Author Report Share Posted January 4, 2010 Karoč lai jums būtu vieglāk man palīdzēt pastāstīšu sīkāk. Nokačāju ''mani plugin'' lapā quake sound packu arī līdz nāca cfg , ieliku tos soundus cstrike/sounds , to cfg ieliku cstrike/cfg , un problēma tāda - neskan piemēram firstblood,headshot,teamkiler un vēl dažas skaņas un šīs skaņas skan tikai vienā raundā nevis līdz nāvei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAZROK Posted January 5, 2010 Report Share Posted January 5, 2010 (edited) Nesaka tapec, ka serveris neatbalsta to fignju. Skanes tika itad, ja serverii tas buus ielikts. Edited January 5, 2010 by RAZROK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts