Jump to content
GIGN Forum

Jauna Spele!

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

Oficialais saits kur var ska4at un reg www.eve-online.com Nu pastastisu par speli!

Spele ir 500 Mb ... Onlaina k-kur 7000 cilveku diena ... Celot var pa visu galaktiku !!! Sakuma dodas viens mazs kugitis .. velak vari pirkt jau aizvien labakus .. A .. Vel kas nezaudejit so kugiti jums ta zaudesanas gadijuma iedos k-kadu sudu ar ragatku smile.gif Visiem kuriem skiet ta interesanta - pievienojieties biggrin.gif

Nu es vel so tik daudz speli nespeleju biggrin.gif bet ieintereseja.

post-6-1125421484.jpg

izskataas ka Rembo vakar piedzimis.. es jau shito pirms vasaras man skjiet peettiju.. un jaa vinja ir par maksu..

WoW ir ari par maksu naughty.gif bet ievadot kodu kartes bankas var izdoties protams tas nebij no 1 reizes.

Rit es visu painteresesos, lai jums mirstigie ari varat tur tikt un uzspeleet, jo kluba kur es so speli paspeleju visi play :/ un es saubos ka 12 gadiigs savu kontu banka dabujis ir.

Super tu es wnk vienreizes dry.gif

WoW ir par maksu tikai blizzlaike orginal serveros, ne emu ( kados parsvara lv tauta spele) un wow account key nevar uzminet ar 20+ reizi, tas ir toch, jo tev katru menesi ir jamaksa noteikta konta ~7Ls lai tu tiktu serveri ! Pats speleju savulaik WoW un zinu chista kad ta ir.

nja, es arī par to 20x šaubos, liekas, ka tas ir kārtējais Rembo dirsiens... btw, rembo, es vēljoprojām gaidu linku ar 30dienu Eve-Online triāla versijas uzstadīšanu, pasteidzies, es gribu noprovēt šo spēli smile.gif

ir links kur var pilniba par brivu speleeet cool2.gif bet lai registretos vajag kaut ka caur 5 linkiem iziet un nebus taa $ Meiginu visu info iegut, lai juus nutu laimigi smile.gif vai vismaz vel vienu kontu sataisiit lai varat jus patesteet kas tas ir tur tongue.gif ja atradisu to labo cilveku paprasisu lai vienu veeel kontu sataisa, un ieliksu seit log i pasword.

Edited by SuperRembo

Super tu es wnk vienreizes dry.gif

WoW ir par maksu tikai blizzlaike orginal serveros, ne emu ( kados parsvara lv tauta spele) un wow account key nevar uzminet ar 20+ reizi, tas ir toch, jo tev katru menesi ir jamaksa noteikta konta ~7Ls lai tu tiktu serveri ! Pats speleju savulaik WoW un zinu chista kad ta ir.

A kas teica ka es WoW key mineju smiliez.de_2428.gif es mineju bankas kartes nr naughty.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...