SuperRembo Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Oficialais saits kur var ska4at un reg www.eve-online.com Nu pastastisu par speli! Spele ir 500 Mb ... Onlaina k-kur 7000 cilveku diena ... Celot var pa visu galaktiku !!! Sakuma dodas viens mazs kugitis .. velak vari pirkt jau aizvien labakus .. A .. Vel kas nezaudejit so kugiti jums ta zaudesanas gadijuma iedos k-kadu sudu ar ragatku Visiem kuriem skiet ta interesanta - pievienojieties Nu es vel so tik daudz speli nespeleju bet ieintereseja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Hmmm...kautkads suds ar ragatku - njaa mani sī spēle ļoti ieintreseja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 gadienā šitas brīnums nav par maksu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 (edited) Nu nez var so sudu patesteet 30 day un tad redzeet ko dariit. Nu karo4e es paintereseesos, lai jums parastiem mirstigajiem nevajdzetu maksaat Edited August 30, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 kur tu redzu, ka to spēli var patestēt 30 dienas? ja grib uztaisīt akauntu uzreiz prasa 19.95$ vai arī jāievada CD-KEY. uzliec linku, kur ir triāla versija uz 30 dienām, tanī lapā neko tādu neatradu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 izskataas ka Rembo vakar piedzimis.. es jau shito pirms vasaras man skjiet peettiju.. un jaa vinja ir par maksu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 izskataas ka Rembo vakar piedzimis.. es jau shito pirms vasaras man skjiet peettiju.. un jaa vinja ir par maksu.. WoW ir ari par maksu bet ievadot kodu kartes bankas var izdoties protams tas nebij no 1 reizes. Rit es visu painteresesos, lai jums mirstigie ari varat tur tikt un uzspeleet, jo kluba kur es so speli paspeleju visi play :/ un es saubos ka 12 gadiigs savu kontu banka dabujis ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 Oficialais saits kur var ska4at un reg www.eve-online.com aha tissaam speeles oficiaalais saits liks speeli bez maksas savaa saitaa, lai tik visi kaccaa, un neviens nepeerk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 a kapec japerk ja var so sistemu apiet ^^ galvenais uzimeet kadu kartes nr ipasnieku un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 30, 2005 Report Share Posted August 30, 2005 doma tik viegli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 30, 2005 Author Report Share Posted August 30, 2005 doma tik viegli? nju WoW man paveicas uzzmineet no 20+ reizes tagad mans laimiigs kamer so kantori neaizvera Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 Super tu es wnk vienreizes WoW ir par maksu tikai blizzlaike orginal serveros, ne emu ( kados parsvara lv tauta spele) un wow account key nevar uzminet ar 20+ reizi, tas ir toch, jo tev katru menesi ir jamaksa noteikta konta ~7Ls lai tu tiktu serveri ! Pats speleju savulaik WoW un zinu chista kad ta ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 31, 2005 Report Share Posted August 31, 2005 nja, es arī par to 20x šaubos, liekas, ka tas ir kārtējais Rembo dirsiens... btw, rembo, es vēljoprojām gaidu linku ar 30dienu Eve-Online triāla versijas uzstadīšanu, pasteidzies, es gribu noprovēt šo spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 (edited) nja, es arī par to 20x šaubos, liekas, ka tas ir kārtējais Rembo dirsiens... btw, rembo, es vēljoprojām gaidu linku ar 30dienu Eve-Online triāla versijas uzstadīšanu, pasteidzies, es gribu noprovēt šo spēli ir links kur var pilniba par brivu speleeet bet lai registretos vajag kaut ka caur 5 linkiem iziet un nebus taa $ Meiginu visu info iegut, lai juus nutu laimigi vai vismaz vel vienu kontu sataisiit lai varat jus patesteet kas tas ir tur ja atradisu to labo cilveku paprasisu lai vienu veeel kontu sataisa, un ieliksu seit log i pasword. Edited September 1, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted September 1, 2005 Author Report Share Posted September 1, 2005 Super tu es wnk vienreizes WoW ir par maksu tikai blizzlaike orginal serveros, ne emu ( kados parsvara lv tauta spele) un wow account key nevar uzminet ar 20+ reizi, tas ir toch, jo tev katru menesi ir jamaksa noteikta konta ~7Ls lai tu tiktu serveri ! Pats speleju savulaik WoW un zinu chista kad ta ir. A kas teica ka es WoW key mineju es mineju bankas kartes nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now