Jump to content
GIGN Forum

Serveris,amxbans,admini,vac.


Recommended Posts

Sveiki tātad man tāda lieta Serverim uzliku p47/p48 protocolu un ieslēdzu VAC kr4 viss iet tikai nevar pievienot serveri favourite. Ko esmu izdarijis nepareizi ? Vēl kas tad es uzliku AMXBANS bet viņi nestrādā, es visu izdarīju uzrādās serveris webā ieķeksēju server admins sevi, visu Ip norādiju pareizi,bet neiet uzrāda "You have no access".

Ā un kā var savienot VAC ar AMXBANS ?

Paldies, ceru uz atsaucību.

Link to comment
Share on other sites

Viss tevis nosauktais ir pārrunāts un risinājums ir "search" pogas attālumā.. Gribēju tikai pateikt, ka VAC ir pavisam atsevišķa un neatkarīga sistēma, kas strādā tikai steamed serveros. Non-steam tas ir tikai smuks uzrakstiņš un bildīte, kas parādās konektēšanās laikā.

Link to comment
Share on other sites

Uz stima ir VAC2 , uz nonstima vnk VAC kur laikam tikai pogas bloke vai kaut kas tamlidzigs.

Nezinu ko tu izmanto prieksh protokola , bet panem dproto. Tur configu nevajadez mainit , tur viss uzstadits lai serveris radas favoritos utt.

P.S. ja tu gribi lai VAC bano tos kuri spaida kaut kadu pogu , tad pasha koda uzliec lai banojot vinsh izmanto rcon un defalto amx_banip.

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

:huh:

VAC2 ir vienkārši jaunāka VAC versija. Servera adminam nav nekādas pieejas pie antičīta uzstādījumiem, ja neskaita iespēju to ieslēgt vai izslēgt. Uz non-steam VAC nedarbojas un tam nemaz nebūtu jēgas darboties, jo antičīts liek VAC banu, kas steamā liedz iespēju pieslēgties "VAC-secured" serveriem.

Edited by DeimoN
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...