Pieshels Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Drīzāk būs jauni un slepeni ieroči. Ne velti viņi ieviesa craftingu ar teikumu, ka daudz kas būs jāatklāj pašiem. Un, iespējams, ka pēc tam viņi tikai labos kļūdas, uzspicēs spēli. Vēl tak paliek lietu līmeņi, kas notiks ar viņiem? Noteikti, ka būs arī jauni achievementi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ap1n1s Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 To progu var izmantot pretēji, tas ir nodzēšot izietos ačīvmentus. Kā jau teicu nezinādams ierakstīju !givemeall, tāpēc google meklēju iespēju, kā nodzēst ačīvmentus! Nekādus ačīvmentus caur progu neesu sev licis Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Iespējams es kļūdos, bet, manuprāt, iekš tf2 ir iebūvēta achivementu izdzēšanas fīča.. Pagaidām vēl neesmu neko par updeitu izlasījis, ne iebraucis kā kraftings strādā, neko. Laikam jānožēlo, ka es, kā pedants, izdzēsu visus dubultos itemus. Kaut kā tas demo zobens mani ļoooti tracina ārā, it īpaši, kad Risks ir tuvumā. Pagaidām ir kādi 4 solija ach, un 2 demo. Vienkārši spēlēšu lēnām , lai vācās.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Kļūdies, kļūdies, nazīt. Var resetot status, bet izpildītie ach paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 vakar nabaga risku kādas 4-5 reizes ar shotganu apvācu un tad vienreiz kad taisījām riņķa danci, šis ar mani beidzot tika galā equalaizeris riktīgi rullē, vakar aizsargāju goldrushā cartu pie pašām beigām, vienu novācu ar rocketu, vienu ar šotganu, maz hp, izvilku equalaizeri, nocirtu vienu, otru, skrēju pie trešā, bet šie tieši piestūma to sūdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 lol Kāpēc tērēt naudu foršai spēlei, ja lieto kkādus achievement hackus ? Vienkārši spēles garša kā tāda pazūd. Būtu forši ja šitie visi pidinji smagi uzraustos un paliktu bez spēles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted December 22, 2009 Report Share Posted December 22, 2009 Sapņo vien tālāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now