SuperRembo Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Kur var savu saitu ielikt par brivu, krome freewebs, eclub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 http://php.lv/f/index.php?showtopic=454 tur ir liste, izvelies to labako Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 bet tie visi arzemju man vajag kaut ko LV vai krievu valoda un labak lai nebutu gats uzraksts www.shark......com org net lv ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 valsts.lv , eclub.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 valsts.lv , eclub.lv nu ok taja pasha eclub :/ ka faili jaliek esmu regots mozilla ta ir kur kas tagad jaliek un jadara lai saits strada. Un ja man foto kompi stav un es index.html sataisiju hyperlinku uz to vietu ja neta staves citi tur miedzot vares tikt vai manam pc jastrada all time lai ta ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 valsts tach par maksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ja tu butu gudras izlasitu eclub.lv FAQ, nu bet nokacha FileZilla un tas tev ljaus pieklut pie ftp (ecluba), un caur to ar metisi ieksha failus! ja nemaki stradat ar soft tad eclub, ir pamaciba ! pavisam wnk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 ja tu butu gudras izlasitu eclub.lv FAQ, nu bet nokacha FileZilla un tas tev ljaus pieklut pie ftp (ecluba), un caur to ar metisi ieksha failus! ja nemaki stradat ar soft tad eclub, ir pamaciba ! pavisam wnk esmu times registrejies, bet es nezinu kur uzrakstu atrast lai savu ieladeet index.html failu un bildes un txt dokumentus ari uz turieni tad jalade vai kompi var stavet mana Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 uzdosu stulbu jautajumu ka baners sava saita jaievieto lietoju frontpage jo noteikumus lasot banerim vinu ari jastav Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ja tev ir tik jaudiigs dators, kaa visi runaa , tad vienkārši uztaisi savu webserveri apache.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 ja tev ir tik jaudiigs dators, kaa visi runaa , tad vienkārši uztaisi savu webserveri apache.org Jap man ir jaudiigs dators, tikai nets ir ka ir so prblemu domaju labot. Un ka tad sataisiit sho webserveri un man nevajdzes nekam par to maksat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 tev ska pateica - apache.org .. ej un lasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 tev ska pateica - apache.org .. ej un lasi mama mija tur dafiga failu un infos :/ es nezinu kur skatities man html sataisiits dokuments Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 SKA, lai sataisītu webserveri kaut cik normāli, ir nepieciešams augstāks saprāta līmenis. Lai gan šitais kadrs varētu atrakt kādu gatavo paku ar Apache + PHP + MySQL zem viena install.exe un močīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 ftp://superrembo.eclub.lv right click >login as > lietotaaja vaards / parole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 http://www.appservnetwork.com/ webservs ar visu vajadziigo... tikai paruupejies par to lai 80 ports buutu briivs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 http://www.appservnetwork.com/ webservs ar visu vajadziigo... tikai paruupejies par to lai 80 ports buutu briivs... viegli teikt, bet ko tie$i ladeet un ka tad to visu konfigureet . Man vajag kadu stipru paliig roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Mini, ko "Download" nozīmē! Download : http://prdownloads.sourceforge.net/appserv...4a.exe?download Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 (edited) kad es so noladesu un instalesu ko talak dariit =] man html valoda nevis php ? vai taja serveri var sadu baazt. Edited August 25, 2005 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 firmas kur esmu netu piesledzis fps piedava php server?? Vai saja var bazt html valodas dokumentu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 Serverim ir pohuj, ko tu tajā liec - html, php, doc, exe vai avi. Serveris to tikai nosūta klientam, neatkarīgi no satura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 panjem eclub ( pieregistre savu velamo saitu) pagaidi kamer vinju saita liste vinjsh paradisies, tad njem caur FileZilla un met ieksha failus(savu htm,vai html ) !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2005 Author Report Share Posted August 25, 2005 Es ieliku pagaidu saitu tur daudz failu vel trukst bet nu www.freewebs.com/sha-attack Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 25, 2005 Report Share Posted August 25, 2005 SKA, lai sataisītu webserveri kaut cik normāli, ir nepieciešams augstāks saprāta līmenis. Lai gan šitais kadrs varētu atrakt kādu gatavo paku ar Apache + PHP + MySQL zem viena install.exe un močīt. pēc, vinja teksta spriezhu ka lapa taisiita ar frontpeidz, kur nekaa nevar dabut php, tad pietiks tiaki ar apachi, un tur nevajag nekadu iipasho praatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now