Okz.Lv Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Sveiki ... Kāds varētu pateikt kurā vietā es varu izmainīt hlguard nosauku .. Kad vinj6 liek banu tad vinja nick ir ... HLG Server ... Kurā vietā es vinju varetu izmainiit ... Lai vinj6 banotu ar citu nick .. Plzz pasakat .. Ar cineu ... Okz ... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okz.Lv Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Kāds varētu pateikt kurā vietā es varu izmainīt hlguard nosauku .. Kad vinj6 liek banu tad vinja nick ir ... HLG Server ... Kurā vietā es vinju varetu izmainiit ... Lai vinj6 banotu ar citu nick .. Plzz pasakat .. Ar cineu ... Okz ... ... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Neviens tev nepalīdzēs, jo tev ir tik grūti ierakstīt searchā vai google to ko tev vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okz.Lv Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Netēlo gudro visu google.lv izmekleju un gign.lv forumu un nekur neatradu kur nosaukumu var nomainiit .. ari vius files izskatiju un neatradu .. tpc gizos seit pec palidzibas .. nevis klausiities tavos murgus .. vari te neraxtit ja nezini ... pietikst tev bezjedzigus postus vāāāākt :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Visu google XD. Un vēl tev ieteikums beigt reklamēt savu sūda okz projektu kurš tāpat drīz nogrims. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okz.Lv Posted November 29, 2009 Author Report Share Posted November 29, 2009 Nepatīīk neskaties .. skaties ka pats nenogrimsti .. .. atradis kam draudeet .. . Ar savu stūlbumu gudrāks nepaliksi .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now