jonathan Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 Nezinu, varbuut, ka ir jau lasiits un ir te pabijis, bet man te darbaa seezhot un lasot, shitas uzlika smaidu uz sejas Gribēju tikai Tev uzrakstīt dažas rindas, lai pateiktu, ka vēl esmu dzīva. Nu? Saprati, ka esmu dzīva? Tava māte. P.S. Rakstu lēnām, jo zinu, ka tu neproti ātri lasīt. Tu nepazītu mūsu māju, kad pārbrauktu, jo mēs esam pārcēlušies. Tēvam ir jauns, ļoti labs darbs. Zem viņa tagad ir 5000 cilvēku. Viņš pļauj zāli kapos. Šī tik tiešām ir pasakaina vieta. Te ir pat veļas mazgājamā mašīna. Es gan nezinu, vai tā strādā, jo pagājušajā nedēļā Ieliku mazgāties palagus un kopš tās reizes neesmu tos redzējusi. Runājot par mēteli, kuru tu gribēji, lai tev nosūtam, tēvocis Stenlijs teica, ja to sūtīsim pa pastu, tas kopā ar pogām būs pārāk smags, tādēļ mēs tās nogriezām Un ielikām kabatās. Tavai māsai šorīt piedzima bērniņš. Es vēl nezinu, vai tas ir puika, vai meitene, tāpēc nevaru pateikt, vai tu esi onkulis vai tante. Pirms dažām dienām uzsprāga krāsns virtuvē. Mūs abus ar tēvu trieciens izsvieda ārā pa durvīm. Tā bija pirmā reize pēdējos desmit gados, kad bijām izgājuši kaut kur kopā. Pagājušonedēļ lija tikai divas reizes. Pirmo reizi trīs dienas, pēc tam četras. Pirmdien bija tik stiprs vējš, ka mūsu vistas izdēja vienu un to pašu olu četras reizes. Vakar Džons nejauši ieslēdza mašīnā savas mašīnas atslēgas. Mēs pa īstam satraucāmies, jo, lai dabūtu mani un tavu tēvu laukā, bija vajadzīgas divas stundas. Onkulis Teds pagājušonedēļ iekrita viskija mucā. Daži vīri mēģināja viņu izvilkt laukā, bet viņš pretojās un noslīka. Mēs viņu kremējām, un viņš dega trīs dienas. Kā redzi, īpaši daudz jaunumu nav, nekas sevišķs nav noticis. Tava mīlošā māte. P.P.S. Gribēju Tev nosūtīt kādu naudiņu, bet biju jau aizlīmējusi aploksni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEARTBLOWING Posted November 28, 2009 Report Share Posted November 28, 2009 onkulis vai tante. Tava mīlošā māte. Gribēju Tev nosūtīt kādu naudiņu, bet biju jau aizlīmējusi aploksni. PSC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Jā, daži tiešām lika pasmieties. Kautkur agrāk esmu lasījis diezgan līdzīgus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 izdomas bagata un interesanta vestule. gan jau, ka kartejais tele2 joks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 īsti nesapratu, domāji to kā joku vai nopienti? Tā vēstule jau ir kādu mūžību veca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 es epastus nelasu, tapec nezinu, kas ir aktuals shaja laucinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Jā, tik veca un aizmirsta, ka atkal varēju pasmieties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted November 29, 2009 Report Share Posted November 29, 2009 Es pirmo reizi lasu. Labs gabals. Tas par to naudu vispaar psc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted November 30, 2009 Report Share Posted November 30, 2009 bija labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now