StreeT Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 NU gudraas galvas plizzz paliiidzat ar pluginiem varat mani saukt par lohu bet es nesaprotu kas par vainu Probleema ir taada ka man pie visiem pluginiem kas konsulee paraadaas raadas kautkaadi errori''plugin uses unknow function <plugina nosaukums> un tad paraadaas chek your modules.ini kas tur jaaraksta jo plugins.ini visu uzrakstiiju <to kas bija rakstiits readme> aa un vel kas ir jaadara ar sma failiem??? kuraa mapee vinus likt???? P.s jau ieprieksh atvainojos par savu stuulbiibu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 NU gudraas galvas plizzz paliiidzat ar pluginiem varat mani saukt par lohu bet es nesaprotu kas par vainu Probleema ir taada ka man pie visiem pluginiem kas konsulee paraadaas raadas kautkaadi errori''plugin uses unknow function <plugina nosaukums> un tad paraadaas chek your modules.ini kas tur jaaraksta jo plugins.ini visu uzrakstiiju <to kas bija rakstiits readme> aa un vel kas ir jaadara ar sma failiem??? kuraa mapee vinus likt???? P.s jau ieprieksh atvainojos par savu stuulbiibu tev laikam tie .sma failu nav parveidoti atiecigi tavam modam ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 KAa paarveidoti kur vini vispaar jaaliek <readme> nekas par viniem nav rakstiits kuraa mapee man vini jaaliek???? P.s man ir amxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ieliec spriting directorija un uzspied comile .exe kad vis sbeidzas tad retsarte serevri un plugins bys Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchReiDeR Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 NU gudraas galvas plizzz paliiidzat ar pluginiem varat mani saukt par lohu bet es nesaprotu kas par vainu Probleema ir taada ka man pie visiem pluginiem kas konsulee paraadaas raadas kautkaadi errori''plugin uses unknow function <plugina nosaukums> un tad paraadaas chek your modules.ini kas tur jaaraksta jo plugins.ini visu uzrakstiiju <to kas bija rakstiits readme> aa un vel kas ir jaadara ar sma failiem??? kuraa mapee vinus likt???? P.s jau ieprieksh atvainojos par savu stuulbiibu sma ir vienkaarsi nepabeikti faili tu ir citi faili kas sataisa vbisu Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 LATINSHJ paldies tev viss rubiii!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 sma ir vienkaarsi nepabeikti faili tu ir citi faili kas sataisa vbisu Faili pabeigti, tikai ar citu uzdevumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now