Baek Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Lieta tāda ,ka pec pc pārinstalēšanas Adobe after effect c4 man vairs neiet. Uzrādas šādas errors: Esmu mēģinājis pārinstalēt Adobe after effect vairākas reizes, nekas nelīdz. Meklēju interneta , uzrādījas ka vajag novilkt no adobe lapas License update script , novilku mēģināju slēgt instalāciju iekšā , bet viņa neturpinās. Vienkārši izvēlos valodu un piekrītu noteikumiem ( caur konsoli ) un viss iziet ārā no instalācijas (konsoles). Mēģināju dzēst ārā catche failu, tikuntā tas pats. Pēdējais ko mēģināju un tam vajadzētu sanākt ir uzlikt ,lai Flexnet Licensing Service strādā manuāli nevis automātiski. Bet lieta tāda ka iekš Administrative tools - Services man nav tāda servisa - Flexnet Licensing Service nekur viņš man neuzrādas. Varbūt kāds zin ko vajag darīt , lai atkal viss strādātu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 http://forums.adobe.com/thread/374983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now