Jump to content
GIGN Forum

Spēlētāja Skatiens...


Hronic
 Share

Recommended Posts

Mani interesē, vai ir kaut kāds veids kā panākt to, lai, kas spēlētājs izvēlējās T vai CT pusi, parādijās spawnā un sākuma skatiens ir uz vienu pusi - manā gadijumā bhop mapēs ir vairāki celiņi un, kad izlec pirmo tā saucamo posmu un otrajā posmā nokrīt (teleport kvadrātā) tad, kad parādās otra posma sākumā skatiens ir pavisam uz citu pusi, nevis uz to pusi, kur tam ir tālāk jālec...

Cerams, ka sapratīsiet ko es ar to gribu pateikt un pateiksiet, kāda funkcija par to atbild... Jau iepriekš paldies.!

Link to comment
Share on other sites

Ir pamācības ej un lasi.

1) Tev jāmaina CT vai T spawn entity pitch

2) Ej lasi pamācības. Pati pirmā ir par VHE konfigurēšanu

3) Tev nav jāmaina tā tekstūra kas ir wad failā tev ir jānorāda kuru sky komplektu lietot (skat. pamacības)

Edited by k34ups
Link to comment
Share on other sites

1: info_teleport_destination / info_player_start / info_player_destination ir tāds iestatījums Pitch Yaw Roll; un lodziņā atbilstoši katram ir pa nullei. Vidējā (tā kura atbilst Yaw) ir jāmaina uz skaitli, kas atbilst šiem virzieniem:

::Kompass::.

Virzieni jāskatās Hammer editorā, skatā no augšas.

2. Ja ir steam, tur laikam bija gcf faili. Kaut kur internetā pameklē "gcf extractor". Vai arī ir pak faili. Tādā gadījumā vajag PakScape.

3. Hammer augšpusē: Map -> Map Properties -> Pie cl_skyname ieraksti faila nosaukumus, kurus vari atrast cstrike/gfx/env un valve/gfx/env mapēs. Prikols ir tāds, ka katrām debesīm ir 6 faili, pie cl_skyname ir jānorāda tā faila nosaukuma daļa, kas ir pirms pēdējiem diviem burtiem (bk, ft, un tā tālāk).Piem ja faila nosaukums ir DrkGrnbk.tga, tad pie skyname jāraksta tikai DrkGrn

Hammer citu sky textūru nav, tā tiek piemērota kompilējot no tā, ko tu ieraksti pie cl_skyname. Ja nav nekas vai ierakstīts nepareizi, kompilējot izmantos standarta variantu ar tām sarkanajām klintīm.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...