Jump to content
GIGN Forum

Ps3

bullet
 Share

Recommended Posts

GAME ir veikals no kā es pasūtu. Cena kā visur ārzemēs. Ar piegādi uz Latviju sanāk 40 mārciņas.

Ir vēl veikals Sendit. Cenas tādas pašas, bet tas GAME šķiet draudzīgāks. (Game nevar ar American Express norēķināties, tas stulbi.)

Atšķirība starp šiem diviem ir tāda, ka, ja tu nesaņem sūtījumu, kas nozīmē, ka kaut kur pastā ir kaut kas nopisies, Sendit tev ir jāgaida 30 dienas pirms viņi sāk meklēt tavu sūtījumu, taču Game tikai 15.

Personīgi man ir vienreiz no katra no šiem veikaliem spēle neatnākusi. Pagaidām gaidu tās 30 un 15 dienas vēl Redzēs kā risinās. Parasti gan atnāk viss normāli. Ja nekas nenopišas, spēle atnāk 3-7 dienu laikā.

Paldies par info! Ā jautājums, ir kaut kāda atšķirība starp ps3 slim un parasto (neskaitot izmērus). Itkā par ps2 runāja, ka ps2 slimi ātrāk visādas problēmas radušās, kas arī notika ar mani!

Edited by bullet

Man pie šī topika arī viens jautājums, laikam jau arī minority'am

Es vēlētos iegādāties PS3, bet man viņu vajag, lai ar draugiem spēlētu sporta spēles un protams dažāda veida gonku spēles. Viss vairāk iet pie sirds rally. Kr4 vai uz šī aparāta sporta un tādas reālākas autosacīkšu spēles ir pietiekošā skaitā.

p.s. protams, ka gribu kaut kad paspēlēt Heavy Rain! :)

PS3 un Xbox 360 šajā lauciņā īpaši neatšķiras.

Nav sporta spēļu, kas ir taisītas ekskluzīvi priekš vienas platformas. FIFA, NBA, NHL, Madden, NFS, Grid, Dirt 1 un 2, visi šie ir iznākuši gan priekš PS3, gan priekš Xbox 360.

Braukšanas simulatori? Tie gan katrai konsolei ir savs. Xbox 360 ir Forza 3, PS3 būs Grand Turismo 5.

PS3 ir nēēēēēēēnormāli laba spēle, ko spēlēt kopā ar draugiem -

. Baigais fans gan vienam, gan kopā ar draugiem vai vienkārši online.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...