DJ MUman Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Kas īsti ir jāskatās manā kastē, lai, nopērkot jaunu video karti, viņa nenosviltu pirmajā nedēļā un vai es jebkuru karti arī varēšu iespraust? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Nu pirmkārt jau jāskatās mātesplates saderība ar konkrēto karti.Vai viņai ir vajadzīgais slots tavai kartei PCI vai APG.Lai arī APG sotu vairs nekur īpaši nelieto, tomēr vecākām platēm tāds vēl ir.Tad jāskatās uz pārējo sistēmu.Nebūs prātīgi likt ūberjaudīgo v-karti uz aizvēsturiska muzeja eksponāta.Vēl jāskatās uz barokļa jaudu-tam jābūt pietiekoši jaudīgam, lai pavilktu tavu vidiokarti, citādi tā nosvils un vēl kompānijas pēc tai piebiedrosies arī pārējās komponentes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 Tātad 2 lietas in essence: v-kartes slots barokļa jauda [vai pavilks karti] Ja kādam vēl kas ir sakāms (/me paskatās uz Bīfa pusi), tad droši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Ja ir aizvēsturisks kompis un tiek likta iekšā jauna un pietiekoši jaudīga videokarte, tad visticamāk uz kartes vajadzēs spraust klāt papildus barošanu, kas ir 2x3 pin konektors, kas nāk no barošanas bloka. Vecajiem barošanas blokiem šāda vada nav, tāpēc var sanākt pirkt jaunu bloku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Man neko ūberjaudīgu nevajag (maks arī neļaus), tikai tik daudz, lai vismaz WoWu pavilktu uz 60fps. Nedomāju, ka tam vajadzīga mega v-karte. Also, ja man ir PCI slots, tad PCI-E kartes tur varēšu iespraust? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 ne, uz PCI slota ne. tur tu vari ielikt skanjas kartees, tikla kartes, fireware utt.. iesaku tev lejupladet everest ( kautvai home edition) , lai tu varetu izveidot atro atskaiti un to pielikt pielikuma sheitan foruma, tade s redzetu kas tev lacitim ( teddy no offence) vederaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Report.htm There you go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimka62 Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Report.htm There you go. AGP slots tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Jā, to es ar pamanīju, lai gan lūrot pie Device Manager viņu nemanīju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 hmm.. nu tev ir 300 + amd procesors RAM 2gb video karte.. nu jaa.. pashvaki gan ir, bet prieksh dota procesora neko vairak ari veleties nevar.. tev shvakaka dalja ir procesors, tatad to ar jamaina + vel ari videokarte.. bet cik saprotu, tad tev bbudzhets ir ierobezhots, tapec iesaku gigna pameklet memberi surrounder (?) un ar vinju parunat par kartem.. kautgan neko dizhi labak tev nebus. un nnjem vera to ka agp karte maksa dargak neka pCIe Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Nu tad seko uzreiz jautājums uz kādu procesoru es varētu nomainīt? Budžets ir līdz 100 ls (gan jau cerams sanāks izspiest kā dzimšanas dienas dāvanu no abiem vecākiem). Edited November 14, 2009 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 (edited) tulīt visu pateikšu,nekur neaizej tātad: tev sanāk nopirkt 3850 uz AGP (labākais uz AGP) un Amd 64 3700+,tādu ebayā atrast vari,vai arī kādā ŪŪBER kantorī tas viss izmaksās apmēram tik,bet ja mēs kļūstam reāli atrodi kurš tavu kasti pērk un pārdod kādam Edited November 14, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Tā kā negribējās taisīt jaunu topiku.. Pats arī vēlos iegadāties jauno videokarti.. slots pci-e Barošanas blokam cik meklēju pin 2x3 neatradu, tātad bez viņa.. Varbūt jūs varētu kautko ieteikt līdz 70 zivīm? Eģits: Varu arī ievietot reportu no everesta, bet man nav nejausmas kā ;D Viena Otra Vēl viena šīs es takā biju noskatijis, bet nezinu vai vaig to 2x3 un vēl - viens modelis, piem. 9600gt un kaudze ar ražotājiem gribētos zināt kurš tomēr ir labāks Edit: Būtu labi ja viņu varētu arī normāli overklokot, caur kautkādu nTune.. Edited November 15, 2009 by Oddijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Oddij - w/e bro nopērc pa 70ls jēdzīgu radeonu teiksim hd 4850 ar 512mb un 256bitiem,no digiparka,komplektā nāks tas vads karte vai arī 9800 ar 1gb un 256bit Edited November 15, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 karte vai arī 9800 ar 1gb un 256bit Tai 9800 arī nāk tas vads līdzi? āa btw, kur viņu slēdz klāt? pie 2viem 1x4 kuri karājās ārā? vai kā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Vēl jautājums - cik ir normāla temperatūra videokartei? spēlējot 65-70C ir daudz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 man spēlējot līdz 90 temp uzkāpj, tiesa man ir hi-end karte ar diviem procesoriem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 tādām kartēm tāda temperatūra ir dabīga Oddij - Kā,divi tie vadi nāk pie barokļa un tas melnais ar sešiem/astoņiem vadiem uz vga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now