Jump to content
GIGN Forum

Kas Tas Ir

SuperRembo
 Share

Recommended Posts

rcon_password - Пароль для удаленного администирования сервера, как во время игры так и через специальные утилиты. Оставьте пустым чтобы отключить.

Вкл Выкл sv_rcon_banpenalty; - Включить или выключить слежение за вводом rcon

sv_rcon_minfailures - Минимальное число неверных попыток ввода rcon

sv_rcon_maxfailures - Максимальное число неверных попыток ввода rcon

sv_rcon_minfailuretime - Время слежения между попытками

Paskaidrojiet to vienkarsak man. Lai zinat ko seit rakstiit

krch tu vnk gribi zinaat kas ir rcon ?

nu butiba jaa tongue.gif ta ka nezinu kas tas ir nevienam adminam nedodu ne rcon ne cvar nu karoce

g - amx_cvar command (not all cvars will be available)

h - amx_cfg command

k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command)

l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command)

Luk so nedodu jo nezinu ko sitais dara.

Kas tas ir ko dod tongue.gif kas var palidzeet.

Edited by SuperRembo

nu tad ta, amx_rcon ir atljauja pieklujut visam komandam gluzhi ka no servera puses

amx_cvar laikam ats pats, ja nemaldos

k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command) ir lai varetu uzlikt, vai nomainiit severa paroli

amx_cfg ir aij es nezinu kas tas ir, krch arii k-kas ar konfigu dariishanu

Nu apmēram to ko meniks pastāsīja ir pareizi, vienīgi paskaidrošu, ka caur amx_cvar var mainīt servera cvar'us, tb, sv_ un mp_, bet caur amx_rcon var mainīt ko gribi, piemēram, amx_rcon hostname "CS 1.6 Server" un tamlīdzīgi. amx_cfg ļauj exec'ot cfg failus. Piemēram, tev serveris strādā kā pub un vajadzības gadījumā kā cw. Defaultā kā pub serveris viņš vajadzīgos servera settingus (kvarus) nolasa no server.cfg faila, bet var arī sataisīt piemēram cw.cfg failu, kurā salikt vajadzīgos kvarus priekš cw, piem, mp_timelimit 0, mp_roundtime 1.75, mp_autoteambalance 0, mp_limitteams 0 u.c.

Tā it kā īsumā viss.

Nu apmēram to ko meniks pastāsīja ir pareizi, vienīgi paskaidrošu, ka caur amx_cvar var mainīt servera cvar'us, tb, sv_ un mp_, bet caur amx_rcon var mainīt ko gribi, piemēram, amx_rcon hostname "CS 1.6 Server" un tamlīdzīgi. amx_cfg ļauj exec'ot cfg failus. Piemēram, tev serveris strādā kā pub un vajadzības gadījumā kā cw. Defaultā kā pub serveris viņš vajadzīgos servera settingus (kvarus) nolasa no server.cfg faila, bet var arī sataisīt piemēram cw.cfg failu, kurā salikt vajadzīgos kvarus priekš cw, piem, mp_timelimit 0, mp_roundtime 1.75, mp_autoteambalance 0, mp_limitteams 0 u.c.

Tā it kā īsumā viss.

kudri smile.gif tagad palidzi man ar pluginiem augsa topica par laiku man ir cool2.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...