shenker Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 (edited) zb man kau kas neiet ar to no-won cracku.es no taas exes izveeleejis to pirmo versiju (tikai dll).nu tagad domaaju ka ies bet nekaa mans draugs meegina piekonekteeties bet nesanaak paraadaas lodzins tas kurs parasti kad Kicked no servera vai tml.Luk ar shadiem uzrakstiem DISCONNECT NO-WON. Cancel Tas arii viss kas paraadaas ko man dariit P.S ari Shorcut of hlds.exe target hujnas nomainiiju ta kaa visu teica. Edited August 19, 2005 by shenker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackass Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latinshj Posted August 19, 2005 Report Share Posted August 19, 2005 da tur tak ir vairaki skaitli + ja tu jau 1 swds sapisi tad vairak megiant crackot pisto failu neavr Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted August 20, 2005 Author Report Share Posted August 20, 2005 da tur tak ir vairaki skaitli + ja tu jau 1 swds sapisi tad vairak megiant crackot pisto failu neavr es ta4u uztaisiiju backup failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now