aar4ijs Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 (edited) sveiki. tātad, kā jau zināms, tad man bija problēmas ar interneta ātrumu. šodien bija atnācis meistars un kko pačinīja un teica, ka vaina ir sistēmas programmās. sistēmā bija vīrusi, kurus jau izdzēsu un tātad. mēģinu uztaisīt system restore, bet pēdējais punkts ir uztaisīts vakardienā un nav neviena cita punkta - nevaru paņemt iepriekšējos mēnešus. kas par problēmu? es 100% zinu, ka jābut kādam punktam iepriekšējos mēnešos. un, tā kā tagad ir jauna mēneša 4. datums, tad man iepriekšējo punktu rāda tikai vakardienu, bet man vajag vismaz kādu iepriekšējā mēneša 27. datumu. bet spiežot uz tās bultiņas, kur var pamainīt mēnesi, nekas nenotiek. help.! Edited November 4, 2009 by aar4ijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Format cē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 4, 2009 Report Share Posted November 4, 2009 Vienkārši nav tev cita system restore pointa. Takā klausi kavacky ieteikumam. Tomēr iesaku tev vēl pamēģināt manu ieteiktu variantu un nomainīt tīkla karti. Parasta tīkla karte maksā līdz 5 ls. Jebkurā gadījumā kādreiz tev vajadzēs vēlreiz pirkt tīkla karti, jo sūdīgos laika apstākļos tīkla kartes bieži mēdz nodegt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now