Jump to content
GIGN Forum

Problēma


Guest mich
 Share

Recommended Posts

Pirmdien biju ieslēdzis datoru. Pēc kāda laiciņa dators uzkārās un es to restartēju. Dators slēdzās iekšā apmēram 5 minūtes (rādīja, ka windows slēdzas iekšā). Kad ieslēdzās gribēju ieiet My Computer. Spiedu uz C diska, bet izmeta erroru, lai ielieku kaut kādu disketi vai kaut kas tamlīdzīgs. Nākamajā dienā ar datoru tas pats - slēdzās iekšā ~5min tikai C diska vispār nav. Kādi ir varianti, kāpēc man pazuda C disks un kāpēc dators tik ilgi slēdzas iekšā?

Link to comment
Share on other sites

Sveiks,

Man bija lidziga situaacija, kurai labas beigas nebija.

pameegini datoram sledzoties ieksha uzreiz pec POST nospies F8 un izvelies ieiet safe mode. Ja tev izdodas atver start/settings/control panel/administrative tools/ computer management/ storage un nospied uz Disk management tur tu vari redzet savus diskus datoram. uzspiezhot ar labo pogu virsu diskam labaja sadalj izvelies Properties un izvelies lapinju Tools. vari palaist programmu Error check.

ja ir bad sektori, tad ar disku klaajas slikti.

Vai ieejot tai pasha safe mode, izvelies system restore un izvelies to datumu, kad tev ar datoru vis bija kaartiibaa. Protams iesaku noskanet pret virusiem( un vislabak to butu izdatiit ar tavu cieto piesledzot citam datoram)

Link to comment
Share on other sites

Neizdevās ieiet safe modā. Kad lādējas sys faili dators uzkarās un ir jārestartē. Pēc vairākiem mēģinājumiem ieiet safe modā es piespiedu Run windows with recent good settings vai kaut ko tamlīdzīgu, bet nekas nemainījās, vienīgi dators ieslēdzās nedaudz ātrāk kā parasti.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...