DoubleT Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 zinu, ka vajadzēja iet uz BOOT, EOZ vai citur, bet tur bail no "lielajiem džekiem", kas pasaka ka neko nejēdzu un pasūta... tātad šodien instalēju vienam XP ( disks mazliet saskrāpēts ) ok viss notiek bet pēc format, kad nezinu instalē/paste vai ko citu nu karoč liek tos failus man 3 failus negribēja likt ( 100% dēļ diska ). Faili bija tamm - mscms.dll, pro_seg5.swf un pro_seg6.swf ( tiem swf točno neatceros ). ķipa viss aizgāja tik un tā... Pēc rr pie zilā ekrāna. errors izmetās 2x reiz bet nepaguvu salasīt. Viens bija kkas ar printeriem. It kā Win uzinstalēju draiverus arī bet māc šaubas par tiem failiem. Viņi ir būtiski nesvarīgi vai es miršu.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Pamēģini ar mazliet nesaskrāpētu, man arī vienu brīdi ta bija kad trūka faili, tad es pilnībā visu noformatēju, un aizgāja, ja nē paņem citu disku ieraksit Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 nē viss jau itkā ok... bet gribu par tiem failiem zināt,vai viņi ir svarīgi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 31, 2009 Report Share Posted October 31, 2009 Ja tu uzinstalēji sp2, tad poh, jo gan jau viņš tev piedāvās, pats, padeito DB uz 3 sp. Līdz ar ko visi sūdi tiktu savās vietas samesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now