opTim Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 (edited) Es nesaprotu ,kad es uztaisu mazu mapi man viss aiziet ka nakas FILE ---> SAVE FILE --> RUN Bet ka uztaisu lielaku mapi ka deathrun izveidojas 4 faili... nosaukums.wic .map .err .log .bsp fails izveidojas tikai kad uztaisu mazas mapes ka aim,fy un kkadas lidzigas... Edited October 30, 2009 by opTim Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Tāpēc, ka lielas mapes taisot tu pieļauj kļūdas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opTim Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 (edited) Kadas piem? Gaismu ielieku mape. Cilveku spawn ielieku. Es tikai nezinu ka ielikt kameru! kurs no entery janem! Edited October 30, 2009 by opTim Link to comment Share on other sites More sharing options...
siasuas Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Visticamāk, ka tev ir chupa ar leakiem... vai arii protams sienas kaukur kopaa sagaajushas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
opTim Posted October 30, 2009 Author Report Share Posted October 30, 2009 Ir dazas tadas vietas kur sienas sagajusas kopa! =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Librian^ Posted October 30, 2009 Report Share Posted October 30, 2009 Optim iemācies rakstīt ar garumzīmēm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
opTim Posted October 31, 2009 Author Report Share Posted October 31, 2009 (edited) Optim iemācies rakstīt ar garumzīmēm!!! okey Visticamāk, ka tev ir chupa ar leakiem... vai arii protams sienas kaukur kopaa sagaajushas.... Bet es tagad izveidoju dr mapi kura 100% nav tadas vietas kur saiet 2 sienas kopā bet tik un tā mapes bsp fails neizveidojas... Edited October 31, 2009 by opTim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieshels Posted November 1, 2009 Report Share Posted November 1, 2009 ka sienas saiet kopā, tas nekas. Labāk paskaties savu compile log'u, gan jau atradīsi tur, kas pa vainu. Ja nevari, tad ieposto to te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opTim Posted November 1, 2009 Author Report Share Posted November 1, 2009 Es itka uztaisu zalu zāli un sienas... velak pievienoju griestus tad vel iet bet kad uzlieku kadu garaku kvadratu ta neiet... ka ari tiko uztaisiju mazu majinu ar daudz sienam un neiet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
siasuas Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 iespējams izmanto iipashaas textuuras tur kur nevajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now