GEAR Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Čau,kāds nezin kur izraut šito filmu? Gribu paglābties no Lv:Val domraksta,ja dabūšu šo filmu,nāksies vien mums viņu skatīties DC++ neatradu,ja kāds ir kādā krutākā hubā kur var atrast,droši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 meklē DC pec wir kinder vom bahnhof zoo vismaz man atrod 2 viens pat ir latviski un to pirms kada gada skatijos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 EJ DI! Atradu! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 šito grāmatu esmu izlasījis Vācu valodā,un raxtījis Zinātnisko darbu par to stāstu Labs gabals tik tiešām... GeAR ja tu atradi vai nevari iemest te precīzu linku kā atrast...Radās iedvesma arī viņu noskatīties..Gramata bija pa pirmo...Bet tas jau arī bija 5cus gadus atpakaļ,kad vsk beidzu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 BĻIN! Ko tu kačā Latvijas produkciju? Es atbalstu visa ne latviskā zagšanu, bet common! Atbalsti tautsaimniecību! Man būs reāls besis, ja uzzināšu, ka manu grāmatu kaut kādi pidari torrentos un DC šarē. Enjoy your lawsuit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Lasīju grāmatu kādus 8 gadus atpakaļ. Super! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 Tur ar LV produkciju nav nekads sakars jopt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 29, 2009 Author Report Share Posted October 29, 2009 Labs gabals tik tiešām... GeAR ja tu atradi vai nevari iemest te precīzu linku kā atrast...Radās iedvesma arī viņu noskatīties..Gramata bija pa pirmo...Bet tas jau arī bija 5cus gadus atpakaļ,kad vsk beidzu... ayy,ja tev tiešām deg,tad tā arī pasaki,varu uzhostot kautkur failiem.lv vai kur,jo pats viņu izrāvu no DC++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now