kroplisj Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Lieta tada ka spelejot tf2 kadu pus stundu apmeram +/- pc vnk uzkaras, izrubas monitors, un nakas taisit rr. kadu gadu atpakal bija steam kamer nenospera pc bija 1gb ram tf2 gaja ciesami tad nospera steam un iegadajos 4gb ram pirms pirku steam neticu ka ram varetu but pie vainas moz kads ir saskaries ar sadu problemu ? bildite no speedfan http://bildites.lv/images/cclg029yl6i7p2tbyr3.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImprovisE Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Iztiri ventilatoru, savacās tur netīrumi iespējams, tapēc pārkarst pc.Man ta ari ir bijis. Edited October 26, 2009 by ImprovisE Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 nop jau iztirits !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R3VOLUTION Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Tev vins vienkarshi panjem un parada melnu ekranu? Un tad jau ir restarteejies? Ja ta tad, tev vajag vinju iztirit, bet kartigi! Panjem otinju vai matu zhavetaju! Man tas pats ir bijis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 lai nu kā, bet man pērkot jauno kompi bija līdzīgas kakas... un atklājās ka tiešām RAM ir vainīgs... tiesa, to reāli pateikt var tikai tad, ja tev pa rokai ir cits rams ko iesprausts kompī un pārbaudīt, ka viss strādā korekti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted October 27, 2009 Author Report Share Posted October 27, 2009 oky paldies pameginahu ram nomainit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipotaajs Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Man arī bija līdzīga problēma vairākām spēlēm. Ik pēc 15 -30 min spēle uzkārās. Pameklējot internetā atradu, ka vaina varētu būt ar videokates pārkaršanu. Nezinu varbūt tev arī tas pats varbūt nē. Bet es nomainīju barošanas bloku uz 500 w un ieliku papildus ventilatoru videokartei problēmas beidzās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts