Epix Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Labrīt! Vēlos iegūt papildus opciju uz GIGN CSDM servera xmap. Lieta sekojoša, no rītiem uz voti ir ļoti grūti kaut ko nomainīt, lai savāktu tautu, jo a'trodas gudrinieki, kas vai nu nepiefiksē uzspies 1 - YES vai arī speciāli to nedara populārākas vai mazākas mapes nomaiņai tā vietā izvēloties spēlēt de_vertigo 1 vs 1. Atkāpe no tēmas - es nebrīnos, ka uz csdm ir švaki ar adminiem, es arī nepavadīšu serverī spēlējot kaut kādu lielo mapi 1 vs 1 un īsti citu laiku, kā no rītiem, man arī nav laika spēlēt, vakaros arī tas pats novērojams, neviens nevēlas mapes maiņu tā vietā spēlējot kādu no nepopulārajām kartēm, bet paši lielie spēlēt gribētāji pazūd pēc 5min. Saprotat mani pareizi, nav nekas pret nedefaultām kartēm, xmaps netiks lietots nevietā, kamēr serverī būs cilvēki(pietiekamā daudzumā) tikmēr tā opcija netiks likta lietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 nedomaju, ka taa ir tik liela probleema, lai risinaatu ar tik lielu komandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Munuprāt uz csdm vispār vajag tikai xb, xk, xg. Pat xvotemap ljoti reti izmantoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 24, 2009 Author Report Share Posted October 24, 2009 es atļausos atkārtot, ka es spēlēju no rītiem, kad serverī nav 10x10 un var tā vienkārši iet iekšā un sākt šaut =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 Bet csdm ir pilnīgi pohuj kādas mapes, ja nau tautas tad nau ar kaut kādu dd2 csdma nepiesaistīsi tautu. Saku pēc pieredzes. Epix tu esi ahujenais čalis, bet uzskatu, ka tā komanda csdma ir lieka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 (edited) Tava pieredze LAVRx ir maldinosha Tiiri ieskatam, ja vototaaji ir sakariigi cilveeki un jeedz piespiest 1 - YES Tiiri ieskatam kaa bija un kas notika peec mapes mainjas laika intervaalaa 5-10min. Edited October 26, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 xmap uz csdm var dot , galvenais lai liekot aksesu epix nedabutu xmap uz pub Bet 100 procentigs atbalsts par csdm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now