entw Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Esmu izmisumā, nesen tika uzlikta win7, un un agrāk spēlējot l4d ar Vistu lagoja, dēļ vistas, uzliekot win7 pirmo laiku nebija lagu, yee, bet pēc tam, uhhh. Ik pēc 10-20min spēlēšanas dators pats pa 1sek automātiski izslēdzās, un apakšā portatīvajam vienā malā viss nenormāli karst, woot? Uzreiz gāju google meklēt atbildi, uzzināju, ka tas ir daudziem, un Thanks to the both of you. I ran the event viewer and found that there was a system shutdown due to graphics card overheating. un čalis salika sev tos "fan" - tie laikam ir tie ventilatori vai kaut kas tamlīdzīgs. Ko darīt man? Ja ir desktop pc tad sabāzt tos fanus, lai temp. normāla, bet man tak laptops. Kā, lai izdarīt, lai dēļ temp. neizslēdzas, un, lai nav nekādi sprādzieni dēļ max temp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 1 - iztīri no putekļiem 2 - nopērc cooling padu, maksā ap 20ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 1. Itkā nav putekļu, nē nu es nezinu vai portatīvo var iekšas attaisīt, bet ārpusē nav. 2. Tas cooling pads ir priekš portatīvajiem? Un es pats viņu varēšu ielikt portatīvajā? Vienkārši pat nezinu kas tas ir, nav dzirdēts par tādu, tūlīt google ieskatīšos, bet viņš palīdzēs man? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 100% nemācēšu teikt vai palīdzēs, bet ir cilvēki kuriem palīdz http://www.digiparks.lv/lv/products/datort...cita-dzesesana/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 manam portativajam pret parkarsanu palidzeeja kartigs puutiens ar kompresoru pa 1 galu un puteklju makonis araa no otra gala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
entw Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 665> ja es vēl zinātu kur jāpuš, uz kurieni jāpūš varbūt uz kādas googles bildes vari parādīt kur man jāiepūš, modelis - Acer Aspire 8930G Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Ja rokas neaug no dibena, atskrūvē vaļā apakšējo vāku un iztīri ar otiņu un putekļu sūcēju. Man pēc gada lietošanas tā bija aizdirsies, ka bail. Es gan nezinu kāda ir šīs darbības ietekme uz garantiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Es mēģināju vienreiz pats skrūvēt, neiznāca visas skrūves atskrūvēt, nav piemērota skrūvjgrieža... Labāk aiznes, lai tev pa 5ls iztīra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Man pēc gada lietošanas tā bija aizdirsies, ka bail. Es gan nezinu kāda ir šīs darbības ietekme uz garantiju. Izjauc pilnībā un figu saliksi kopā! Uz papīra jāuzliek pc un jājauc, nu tākā shēma jāzīme kur katra skrūve atrodas! Tas nav personālais dzelzis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Kurš teica, ka pilnībā jāizjauc? Manam Acerim pietika atskrūvēt pāris skrūves un noņemt apakšējo vāku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 kad to dariju pirmo reizi, tad gaaju pie meistara, shis panjema un izpuuta par briivu. nu vienkarsi kur caurums ir tur puut gaisu, nav jau vins hermetiski noslegts, puteklji naks ara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now