hydro Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 ir ir zbis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TradeMAAK Posted August 13, 2005 Report Share Posted August 13, 2005 Tas ir vecs prikols, nekas oriģināls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 aha... baigi tjip reeciigi panjirgaaties par idiotu, bet padomaajiet no citas puses... kursh no jums ar savaam lieliskajaam praata speejaam ir kaut nieciigaako lietu dariijis pasaules paarapdziivotiibas risinaashanai? Bush to dara... Pie tam diezgan liiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 iespējams ja es nebūtu iedzēris man tas sūds liktos uzjautrinošāks, bet no otras puses varbūt nākošreiz nerakstīšu pirmais savu viedokli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 iespējams ja es nebūtu iedzēris man tas sūds liktos uzjautrinošāks, bet no otras puses varbūt nākošreiz nerakstīšu pirmais savu viedokli... iemaacies leenaak lasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now