Roy Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Tātad gribēju uzprasīt vai man vienīgajam delfi smagi smird?! Atverot jebkuru rakstu parādās: "400 - Bad Request" so wtf? Uz otra kompja šādu mēslu nav. Lietoju ff 3.5.3. ? esmu mēģinājis vairāk kārt pārinstelēt, bet tas ne sūda nepalīdz. (ja nu tas kaut ko dod - lietoju OldBar un Hide Unvisited priekš addbar, lai iegūtu veco ff izskatu un funkcionalitāti) winamps & muzons - pirms kāda laika klausoties mūziku viņa sāka it kā raustīties (da hz, kā to faking paskaidrot). ķip saūjūta, ka sākumā mūzika ir tuvāk, tad tālāk un tā visu laiku staigā. Nokia - iesakiet kādu saitu, kur varētu lejupielādēt noderīgas programmas priekš nokia (6700). Vēl gribēju uzzināt vai šim modelim ir iespējams zibspuldzi izmantot kā lukturīti? Iepriekšējā telefonā man bija kaut kāda programmas ar kuru varēja viņu ieslēgt, bet es neatceros nosaukumu. dance-tunes.com - kāds varbūt zina, kur varētu lejupielādēt mūziku no šī saita? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ausainis Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Par delfiem man viss kartība. Pameiģini atver ar citu i-neta parlūku. Dance-tunes tur tikai var klausīties pec tam vari nopirkt ja ir vēlme maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 17, 2009 Report Share Posted October 17, 2009 Symbian platformai to programmu sauca Nokia torch vai arī vienkārši torch. Pameklē, varbūt S40 ir līdzīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now