Naurens4 Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Sveiki!Es Darbinu Dc++ Hubu, un ivens dzeks teica lai vinju darbina caur proxy, tad ip nevarot atkost, kaa tas saprotams? <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Proxy serveris <> tu <> interneta vietnes Piesleedzies proxy serverim un tad vari laist programmas, seerfot netaa un neuzraadas tava IP, bet gan proxy servera Zinu ka dc var laist caur proxy, bet vai dc hubu... domu saprati par proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skopulis Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 proxy doma ir tu > proxy > saiti nevis Proxy serveris <> tu <> interneta vietnes --- Lai vai kā tu centīsies, tu ar vienu proxy nebūsi neredzams Lai būtu neizsekojams, neredzams , vajag darīt savādāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 tu > proxy > saiti nevis Proxy serveris <> tu <> interneta vietnes --- Lai vai kā tu centīsies, tu ar vienu proxy nebūsi neredzams Lai būtu neizsekojams, neredzams , vajag darīt savādāk.. tev neshkjiet ka tu uzraxtiji tieshi to pashu ko es? tikai pamainiji vaardus vietaam, un tas kaadaa seciibaa tas sarindots... vinjam nevajag buut neredzamam vinjam dzheks teica lai laizh caur proxy savu oo serveriiti, jo savaadaak pie vinjas atnaaks lampa pampa un atnjems vinjam datoru un izdraaziis suni, tas ari viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
skopulis Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Secībai ir nozīme, kadā uzrakstīts! Ja lietos proxy tad tik un tā jālieko ārzemju, bet ērtāk ir paņemt kādu vps par pāris ls mēnesī nekā ar proxy čakarēties, zini ka vienmēr bus online un stabils nets Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurens4 Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 Paldies, Domu Sapratu, Bet Kaa Lai To Izdara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurens4 Posted October 17, 2009 Author Report Share Posted October 17, 2009 tev neshkjiet ka tu uzraxtiji tieshi to pashu ko es? tikai pamainiji vaardus vietaam, un tas kaadaa seciibaa tas sarindots... vinjam nevajag buut neredzamam vinjam dzheks teica lai laizh caur proxy savu oo serveriiti, jo savaadaak pie vinjas atnaaks lampa pampa un atnjems vinjam datoru un izdraaziis suni, tas ari viss thumbsup.gif pareizi teikts!man maatei pc konvisceeja, jauzmanas lai man nenonjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now