PARANOJA Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Sveiki! Taatad varbuut esat dzirdeejushi varbuut nee, bet es naaku arii pie jums ar shaadu luugumu/zinjojumu un nedaudz jaunumiem ja nu kaadam tas interesee! Kaa jau Teemas nosaukuma redzat, kad runa ir pa Lockerz.com! Jaa, citi teiks, kad tas ir fuflo, vai kas cits, tad domaajiet taa, bet ja kaadam ir veelme shijaa biski iestiities un paintereseeties, tad luudzu, jums ir iespeeja! Rakstu šo un daru šo tāpēc,kad reali jau cilvēki ir saņēmuši šis piedāvajamas dāvanas, kuras ir pa punktiem! Ja gribi pārliecināties, tad vari apstīties gan youtube.com gan draugiem.lv kad tas viss ir reāli un darbojas! Šis nav lieks spams,bet gan intereses man un jums! Lockerz.com tik tiešām ir īsta saite, kur var dabūt viskautko, pilnīgi par brīvu, tikai sakrājot punktus. Ja arī tu vēlies reģistrēties Lockerz.com, tad sūti man savu e-pastu un es tevi uzaicināšu Lūk vēl informācija par Lockerz.com: Lockerz.com ir jauna, Apple firmas veidota mājaslapa, kurā var piereģistrēties tikai ar ielūgumiem. Mērķi šai lapai nezinu, bet krājot punktus (kurus ir ļoti viegli iegūt) varēsi samainīt tos pret vērtīgām elektroierīcēm no Apple vai dažāda veida rotaslietas, somas, kurpes. Viss kas tev jādara, lai iegūtu punktus ir jāatbild uz ikdienas jautājumu, neuztraucies, tur nekad nav nevienas nepareizas atbildes. Vēl punktus var iegūt tikai par to, ka ieej lapā. Par katru reizi, 24 stundu laikā, kad tu ieesi šajā lapā tu saņemsi punktus. kādas ir balvas? Balvas svārstās no jauniem Iphone vāciņiem līdz pat jaunam motorollerim, Iphones, Macbooks, LCD televizorus ieskaitot. Un neviena prece neprasa pārāk daudz punktus. Piemēram, Iphonam vaig 600 punktus, līdz Oktobrim tik daudz mierīgi var sakrāt, turklāt Oktobrī, kad atvērsies spēļu un video sadaļa 600 punktus savākt aizņems burtiski divas nedēļas. Kāds man no tā labums? Ja godigi sanemu 2 punktu par katru uzaicinato ! Un kad man būs 20 uzaicinātie cilvēki, tad es punktus pelnīšu dubultā un vēl man būs daudzas papildu fīčas. Tas viss ir iekš šī saita "Lockerz.com", sūtiet man savus e-pastus uz PM, es jums aizsūtīšu ielūgumu, un talak jus varesiet darboties pats! KAM IR INTERESE, LUUDZU SUUTIET MAN SAVUS E-PASTUS UZ PM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 šitais ir 8 vai 9 šāda veida topiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noyd Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 jega jums rakstit? reali 1 no 1000 kautko daris, un lasis sito shitu. ;S Link to comment Share on other sites More sharing options...
PARANOJA Posted October 12, 2009 Author Report Share Posted October 12, 2009 Es saku, kas gribes, tas apstisies, kas nee tas nee un es atvainojos, ja pastav jau kkas shitaada veida topick! Megjinats nav zaudets! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts