Jump to content
GIGN Forum

Neuzticams Avots


entw
 Share

Recommended Posts

Lieta tāda, ka jau vakar pasūtījām mēbeles no portāla "buv[dot]lv", un pēc tam cenšoties atrast kaut kādus kontaktus viņus nekā neizdevās, vainu esmu līks vai kā, bet viņu mājaslapā neatradu nevienu telefona numuru un adresi.

Lieta tāda, ka agrāk atceros bija viena vietne kur ierakstot firmas nosaukumu izlec mazākā infa par to, mob. tel., adrese, & ect., kaut kas ar 1188 vai zaļās lapas, bet kaut kā nevaru atrast. Iespējams kāds kaut ko ir sūtījis no tā buv, tādēļ lūdzu vainu pasakiet, vainu palīdziet atrast kādu viņu uzziņu telefonu, sen jau būtu piezvanījis uz 1188, bet nekā.

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Vispār, skatoties Bez Tabu, un man pohuj, ko jūs domājiet, arī tūr bija sižets par šitām mistiskajām firmām, kurām neesot nekāda lādzīgu kontaktu iespēju, respektīvi, nava ne telefona numura, ne adreses, līdz ar ko ieteica uz šāda tipa firmām neuzrauties.

It kā viņiem ir tas meils, vari uzdrukāt kkādu sūdu, kas tev nepieciešams, bet nu, skaties pats, krāpnieki arī uzdarbojas :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Ak jēl, mēs visi esam līki, bet es tomēr spēju atrast, PIETAM viņu pašu mājaslapu, izrādās lietuvieši viņi ir. Problēma tāda, ka divus mob. tel. atradu, bet neviens necel. :axe:lmfaox) man vienkārši pietrūkst smailiņu kuri spētu izteikt jūtas ko es tagad jūtu. ~_~

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...