Jump to content
GIGN Forum

Dead Motherboard?


GEAR
 Share

Recommended Posts

Chau,taa kr4,es shodien paardevu savu veco deeli ar proci un veel tur ko,taa vietaa mazliet piemetos un nopirku CPU,pilniigi jaunu, E1500 Celererons,taa tad man arii ir deelis ASROCK 775i65PE ,vispaar... wtf?

Vinjsh tas deelis ir dead vai kaa? es ielieku proci,visu sasleedzu,kartiigi chim,raminjus visi vadi,viss ir nospiezhu power pogu,un? Nekaa,viss griezhaas bet ekraans kaa melns,taa melns nekaadi piikstieni nekas, kas pa probleemu?

edit: vinam vispaar kka bios update var uzmest? lol :erm:

edit 2x : srsly,var kka upgreidot? piemeeram ja nesuporto proci? man vaig pashu augsheeju updeitu :/

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Drošvien esi saspraudis nepareizi tos sīkos vadiņus kuri ir vairāki. Viens no viņiem atbild par to pogu ar kuru uzsāk datora darbību. Prosta pareizi jāsasprauž, kā pareizi tas ir - nemācēšu teikt, bet piedzīvota problēma.

Link to comment
Share on other sites

Saproti,man par tiem vadiem ir pie dirsas :) salaizhot uz iiso taapat iesleedzaas,tu izlasiiji tekstu? es teicu,ka iesleegt vinju varu,man vnk nekaa neiet,nomainiiju bateriiju - nekaa,star without rams - nekaa,clear cmos - nekaa

any other solutionz?

Link to comment
Share on other sites

y,support listee ir ka arii sakriit FSB,deelis pat vairaak atbalsta,bet man uz deeli rakstiits rev 1.3 a prieksh dual-core supporta itkaa vaigot 1.10 maz ticams ka deelis nav upgreidots,any other ieteikumi? :)

Link to comment
Share on other sites

Viss atkarīgs no konkrētās mātesplates.. ja plate ir veca, tad iespējams biosu recoverot caur floppy draivu. Tas gan ne vienmēr nostrādā. Variants nr2 - raut ārā biosa čipu no mātesplates un ieflašot jaunu biosu ar bios čipu programmeri... kā jau teicu, pēc pāris nedēļām varēsi piebraukt ar alu ciemos un moš varēšu palīdzēt

Link to comment
Share on other sites

Aye worm,es te biju aizgaajis uz miestu kur iegadaajos to proci " Dual Core" chalis man nepateeemu saak skalot ka man itkaa esot viss tur dirsaa jo kjip tas deelis nesuporteejot Core 2 Duo,runa gaaja pa Dual Core,kr4,es ielikshu to kas man ir,un tu ar savaam spejaam pateiksi,vai tad ja es updeitoshu biosu,vai tad itkaa rukaas :)

edit:

delis: asrock 775i65PE

procis: Intel Celeron Dual Core,e1500

p.s es skatiijos support listee,un tur nav ne vaarda pa DUAL ,tad nafig uz deeli uzzankeets ka atbalsta Dual ?

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...