budulis Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Taatad taa man ir seb unibanka un man no gemoney bankas kartes grib parskaitit naudu caur ibanku un vinjam prasa manas bankas kodu SWIFT! Tad nu taa kads tas ir? Es zinu ka man uz vienas mazas kartiites kur ir mans kkonta nr un ibankas lietotaaja kods ir rakstits augsaa SWIFT kods: UNLALV2x tacu tas neizdodas jo kipa x vieta jabut kam citam! kads nezina kas par problemu un kaa to efekti atraak risinaat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Man uz hansabanas kartiņas rakstīts BIC / S.W.I.F.T HABALV22 iespējams jāpajautā ir bankai Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Tāds arī viņš ir. Pamēģini aizstāt mazo 'x' ar lielo, kautgan es šaubos vai tas kautko mainīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 kods ir pareizs,tu nemāki Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 nejau es nemaaku man grib ieskaitit no gemoney un prasa kadu SWIX kodu kuru es uzradiju kaa UNLALV2X nu ok viss bija kartiba un tagad man prasa konnta kodu un skau domat vai mani nepisin* ir taads vispar konta kods? kas jadod citiem lai parskaititu man naudu no gemoney? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Jā, jādod konta numurs, tikai nedod, paroli, u.c. šitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 Nu paroli jau nedosu neesmu jau mulkis, bet nu es iedevu sadu informaciju Konta nr Personas kodu Ownera vardu uzvardu SWIF kodu ub tas ir viss man tagad parsa konta kodu nesaprotu kur taadu raut pirmo reiz saskaros ar gemoney Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Vairāk par to neko NEDOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Bet piezvanīt uz SEB'a uzziņu dienestu ir grūtāk un nedrošāk, kā prasīt nezināmiem cilvēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted October 7, 2009 Author Report Share Posted October 7, 2009 nav krediita kriize mani skkar smagi Link to comment Share on other sites More sharing options...
conrad Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Atbalsta dienests: 80008009 bezmaksas tālrunis takš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budulis Posted October 8, 2009 Author Report Share Posted October 8, 2009 bezmaksas tālrunis takš. bezmaksas taalruinis, tas ir ta4u lai pazvanitu vajaga kreditu vismaz telefon. kurs man diemzeel nav tadelj japapildina karte, bet nauda nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Nu tad griezies tuvākajā SEB filiālē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now