Jump to content
GIGN Forum

Trackmania

macho
 Share

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

YESS. Tikko nobraucu United RED pirmo stunts trasi, kur lai goldu dabūtu 920 punkti jādabū. Viennozīmīgi VISGRŪTĀKĀ no VISĀM stunt trasēm, jo baigi ilgi mēģināju to šotu dabūt. Bet izdevās, un pārējās stunt trases nobraucu mierīgi līdz galam un beigās arī pēdējo trasi vakar nobraucu, visas STUNT trases completed :)

puzzle arī izgāju RED pēdējo, palikusi tikai black puzle.

a pēc kā tur skatās tās vietas? Ķipa pēc tā cik tev tie skillpointi ir?

es, kad pirmo reizi nations testēju, paspēlēju. Nobraucu vienreiz pa pirmo vietu, pasmaidīju par to kā izskatās, kad pirmajā vietā ir džeks, kurš ir 20 000 vietā pasaulē (tobrīd pasaulē kopā bija 300 000, tagad vispār pizģec 3m), bet otrajā ir čalis, kas pasaulē ir 56 vietā un tālāk džeki kas ir simtajās vietās :)

a tagad, kad pēc pārtraukuma spēli palaidu, viss info no mana konta bija nodzēsts, lai gan visas trases biju nobraucis un visi LP punkti arī pazuda, tāpēc tagad es necenšos nemaz tos vākt. varbūt kaut kad pabraukšu. Man principā nav nekāda vēlme viņus vākt. Galvenais ir nobraukt visas black trases uz nations. Visgrūtākā būs platform, tur es neceru, ka nobraukšu zem 50 kļūdām, bet nu nekas.

esmu, man liekas iekš Official laikiem vēl stāv mans rezultāts. Tur vienkārši vajag diagonāli uztaisīt un miers :)

vakar paspēlēju kādas 3h un no 60k skillpointiem uzdzinu līdz 87k (ko man vajadzēja lai būtu iekš LV pirmais) un tad vēl nedaudz paspēlēju un aizgāju gulēt ar 101k skillpointiem. Un man vēl nav brauktas RED un BLACK trases. Kā arī stuntiem un platformiem nav stādīti official laiki.

man kādām 3-4 puzlēm nav nadeo laiki :)

stuntus esi braucis?

es ieeju spēlē un tā ir pirmā lieta, ko man ieejot spēlē parāda, pirms vēl es izvēlos vai spēlēt Nations vai United.

ja tev ir tikai Nations, tad jau tur tādus noteikti nerāda.

p.s.

cash, vakarā iečekošu kas ņūķīk :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...