Garsho alus Posted October 12, 2009 Report Share Posted October 12, 2009 Man reaali cepija shitaa speele, diezgan jautra ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 15, 2009 Author Report Share Posted October 15, 2009 lol nations pēdējā trase stundu jābrauc. kāds to sviestu ir arī izbraucis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 15, 2009 Report Share Posted October 15, 2009 Es pats ar biju šokā, kad ieraudzīju, ka tur 60 apļi jābrauc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 YESS. Tikko nobraucu United RED pirmo stunts trasi, kur lai goldu dabūtu 920 punkti jādabū. Viennozīmīgi VISGRŪTĀKĀ no VISĀM stunt trasēm, jo baigi ilgi mēģināju to šotu dabūt. Bet izdevās, un pārējās stunt trases nobraucu mierīgi līdz galam un beigās arī pēdējo trasi vakar nobraucu, visas STUNT trases completed puzzle arī izgāju RED pēdējo, palikusi tikai black puzle. a pēc kā tur skatās tās vietas? Ķipa pēc tā cik tev tie skillpointi ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Pēc LP punktiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 dīvaini. A kāpēc tad es vislaik kāpju rankingā uz augšu? Lai gan neesmu nevienu LP punktu vācis. Es runāju tieši par TmUnited. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Ā, par United nezinu, tur varbūt arī medeļas skaita klāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 19, 2009 Author Report Share Posted October 19, 2009 nu bet nations tak arī es neesmu pēdējā vietā, lai gan man ir 0 LP punktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 19, 2009 Report Share Posted October 19, 2009 Kā? Tu vispār internetā nespēlē? Nu tad ar tur medaļas kaut ko maina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Kad esmu Rīga nu jau kādu mēnesi tā ir vienīgā spēle ko spēlējeu. Es visu laiku spēlēju online un esmu izbraucis kādas piecas trases no white grupas. Pirkt man to spēli kaut kā nav vēlme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 20, 2009 Author Report Share Posted October 20, 2009 es, kad pirmo reizi nations testēju, paspēlēju. Nobraucu vienreiz pa pirmo vietu, pasmaidīju par to kā izskatās, kad pirmajā vietā ir džeks, kurš ir 20 000 vietā pasaulē (tobrīd pasaulē kopā bija 300 000, tagad vispār pizģec 3m), bet otrajā ir čalis, kas pasaulē ir 56 vietā un tālāk džeki kas ir simtajās vietās a tagad, kad pēc pārtraukuma spēli palaidu, viss info no mana konta bija nodzēsts, lai gan visas trases biju nobraucis un visi LP punkti arī pazuda, tāpēc tagad es necenšos nemaz tos vākt. varbūt kaut kad pabraukšu. Man principā nav nekāda vēlme viņus vākt. Galvenais ir nobraukt visas black trases uz nations. Visgrūtākā būs platform, tur es neceru, ka nobraukšu zem 50 kļūdām, bet nu nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 20, 2009 Report Share Posted October 20, 2009 Pēc būtibas nevajadzētu būt izdzēstam, jo uz ACC saglabājas, kā tas bij manā gadījumā... Es dabūju pa 3ls, tāpēc, bet jā, nepatīk man tas UNITED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 21, 2009 Author Report Share Posted October 21, 2009 es tagad vācu skillpointus unitedā. man liekas, tas arī kaut ko dod Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Skillpointi? Kas tie tādi? Neesmu par tādiem dzirdējis. Varbūt tu par medaļām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 21, 2009 Author Report Share Posted October 21, 2009 nope. es ķipa nobraucu trasi un tad uzspiežu "restart in official mode" un tad jo krutāk nobraucu, jo vairāk man skillpointi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 21, 2009 Report Share Posted October 21, 2009 Tas jau ir tikai united versijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 22, 2009 Author Report Share Posted October 22, 2009 nu da. vakar biš pavācu skillpointus un uzkāpu LV līdz 9 vietai. Jāaizbliež līdz pirmajai un tad būs naisiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 24, 2009 Report Share Posted October 24, 2009 Kāds ir nobraucis Puzzle A1 uz Nadeo laiku? Lai arī kā es brauktu, man vienmēr pietrūkst trīs sekundes simtdaļas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 esmu, man liekas iekš Official laikiem vēl stāv mans rezultāts. Tur vienkārši vajag diagonāli uztaisīt un miers vakar paspēlēju kādas 3h un no 60k skillpointiem uzdzinu līdz 87k (ko man vajadzēja lai būtu iekš LV pirmais) un tad vēl nedaudz paspēlēju un aizgāju gulēt ar 101k skillpointiem. Un man vēl nav brauktas RED un BLACK trases. Kā arī stuntiem un platformiem nav stādīti official laiki. man kādām 3-4 puzlēm nav nadeo laiki stuntus esi braucis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Diognāle ir, Nadeo laiks nav Šodien būs jāpamēģina. Stuntiem esmu nobraucis tikai A1 uz sudrabu, jo viņus nerubīju un vēl neesmu mēģinājis saprast kas un kā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Kur var skillpointus redzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 es ieeju spēlē un tā ir pirmā lieta, ko man ieejot spēlē parāda, pirms vēl es izvēlos vai spēlēt Nations vai United. ja tev ir tikai Nations, tad jau tur tādus noteikti nerāda. p.s. cash, vakarā iečekošu kas ņūķīk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brazer Posted October 26, 2009 Report Share Posted October 26, 2009 Nē, man ir United, man caur STEAM, un man nav iespējas izvēlēties nations vai united(vai arī ir pie SOLO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 vobšem vakarā ielikšu skrīnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 26, 2009 Author Report Share Posted October 26, 2009 vei, kad es uzspiežu play solo, man parādās šāds ekrāns. http://bildes.gign.lv/upload/pics/img_1256589611_0.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now