Jump to content
GIGN Forum

5.1 Sistēma

GEAR
 Share

Recommended Posts

Čau,man ir Creative 5.1 sistēma tātad man ir 5skaļrunīši un sabuferis.

Lieta tāda ka šodien izdomāju attirīt galdu un sabuferi noliku pie zemes .. slēdzu iekšā dziesmas klausos,atčoknījos ka neskan divi skaļruņi,viņiem ir "idle" skaņa,iegāju NVIDIA Mixer'ī kko tur uz savu galvu mēģināju nokonfigurēt bet nekā,tiku līdz tam ka pa tām abām tumbām nevis nāk skaņa bet kkādi basi ir varbūt kāda vienkāršāka programma ar kuru to visu brīnumu nokonfigurēt? :thumbsup:

Kā,dabīgi ka man ir 5.1 jo visām trim ieejam ir vietas kur salīst (rozā,zaļš,melns)

Deadalive - Viss skanēja vnk pa pirmo,neko neesmu mainījis,es pamēģināju atinstalēt to mixeri,bet tad viss tur skanēja vēl sačakarētāk nekā no sākuma :(

Tjipa tu tos vadus jedz skatities... :D

uzgriez sklai un liec klatu pirktu bananiem. Ja tumbas duc, tad ar sistemu viss kartiba un problema jamekle datora konfiguracija.

un vispar shitas ir botigs topiks un vispar normalie cali 5.1 velk caur digitalo vadu nevis cakarejas ar katu akdam creative 5.1 muahahha

Beefs

:D

uzgriez sklai un liec klatu pirktu bananiem. Ja tumbas duc, tad ar sistemu viss kartiba un problema jamekle datora konfiguracija.

un vispar shitas ir botigs topiks un vispar normalie cali 5.1 velk caur digitalo vadu nevis cakarejas ar katu akdam creative 5.1 muahahha

Beefs

Jā jā Beef,es jau to sabuferi pie dzīvības nedabuju,vane? :o

Edit: Solved,vnk iespraudu rozā un melno banānu līdz vidum un zaļo vnk iekšā tākā jābūt,viss done. :clap:

Edited by GEAR

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...