daviskrex Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Sveiki, tātad mana skola diemžēl piedalas kaut kādā starptautiskā programmā par migrāciju, tāpēc man ir jāizlasa Anšlava Eglīša romāns "Omartija Kundze", bet problēma ir tāda, ka cik es viņu lasu, konstatēju, ka vienkārši nespēju viņu palasīt... Tātad, man par šo grāmatu ir jāatbild uz jautājumiem vismaz 2 A4 formāta lapu garumā... Varbūt kāds šo grāmatu ir izlasījis un var uzrakstīt, kas īsti tur notika? Jeb varbūt kāds zin, kur netā var atrast šīs grāmatas konspektu or smth.. Es būtu ļoti pateicīgs par atsauksmi, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 Jā, tulīt tev kāds pastāstīs visu sižetu īsumā, lai tu mierīgi atbildētu uz jautājumiem uz 2 A4 lapām.Ticu, ka grūti arī man ar mērnieku laikiem negāja viegli, bet nu cita izeja tiešām nav.Piespied sevi, neko citu nevaru ieteikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now