Jump to content
GIGN Forum

Futbola Topiks

Garsho alus
 Share

Recommended Posts

Nu es jau EPLu skatos, La Ligai sekoju tik Reala spēlēm. Ja salīdzina abas līgas, tad EPL atgādina riktīgu tafgaju līgu, tur kapiņš ir par katru centimetru. :)

haha, vismaz vēl viens. Tieši tāpēc es Eiropas līgai nesekoju līdzi, domāju vienīgais tāds dīvainis. :)

Cik nav skatīti video no leģendārā 2005. gada fināla, ehh. Žēl, ka tad vēl nesekoju futbolam līdzi. Pēc tādas spēles droši var nomirt.

Jāgaida Xabi Alonso atgriešanās. Džerārda sezonas arī ir skaitītas. Cerams, ka nākamā sezona nebūs pēdējā. Viņš no komandas ir visvairāk pelnījis EPL titulu. 15 gadi, vecīt...

Shodien jacholeee TV6 :) Jacer ka REAL panjems 3:1 :) Ar to vinjiem pietiks... Un ne 1nu speli vien REAL ir panjemushi BARSU ar graujoshu shotu :) Gruti jau buus,bet nekas,jacer ka ies tiiri jau no speles sakuma uz priekshu :)

• 2 weeks later...

Deviņas dienas līdz "Manchester United" un "Barcelona" finālam. Labākais ir tas ka fināls būš Vimbeldonā :thumbsup: . Man te neoficiāla informācija, ka abi klubi ir pa reizei spēlējuši finālu tieši Vimbeldonā, un uzvarējuši. Tākā būs "lets make history" cīņa.

Prieks par Gorkša klubu "Queens Park Rangers", redzēsim nākoš sezon kā viņi rausies cīņā ar lielajiem B)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Mjā, pagaidām izskatās, ka neviena komanda netiks tālāk par pirmo pretinieku. Moš Ventspils vienīgi. Viens ir skaidrs - kad uz Rīgu atrullēs Wislas fani, tad mūsu vietējie ultras sēdēs klusu arī pēc spēles. Mākam tik savā starpā karot.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...