aM` Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) cs'ā esmu pazīstams kā aM`!! Tātad esmu nolēmis rakstīt pieteikumu uz accesu! Sāksim ar to kad Mani sauc Mārcis Mazais esmu 18gadus jauns. Tātad cs es spēlēju 3gadus neskaitot pārtraukumus. esmu pa šo laiku adminējis diezko daudzos serveros Piemēram nosaukšu kādus 3serverus. Tātad: cs.leave.lv, cs.shara.lv un cs.d-night.lv. Ja jūs vēlaties ar manīm sazināties tad mani var atrast ļoti bieži skype mans skype name ir (gradee4) vnk ieliku iekavās lai jūs saprastu kuru es domāju. nu par tiem administrātoriem zinu ka varētu Rekomendēt 0.7lb un TRG... Tātad komandas es vēlētos šādas: x_ban - Lai banotu spamerus, floorerus, čīterus, un tādus kuri palaiž ļoti daudz muti kuriem tiešām ir nepieciešams lielāks atvaļinājums nekā 10min. x_kick - šī ir domāta protams tādiem gadijumiem ja kāds sēž spec un kāds cits grib spēlēt, bet dēļ šī cilvēka viņs nevar ienākt un paspēlēt, jo pats esmu redzējis kad ir tādi daži naži kas vnk sēž spec un nespēlē!!! Šīs komandas arī būtu tās kuras es vēlētos vairāk arī man neko nevajadzētu. šeit būs stati - http://stats.gign.lv/csdm/player.php?id=81293 Zinu ka agrāk ar mani te sanāca neliela ķibele, bet no tā laika esmu ļoti mainījies!!! Un ja vēl aizvien neicat kad man ir tagad tie visi īstie gadu un viss pārējais tad varu jums iemest nofočētu pasi Ar cieņu aM` Cheer. Edited October 1, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Rekomendēju, zinu kad vismaz viņš būs online problēmas ar čīteriem nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Iemet to pasi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Ja kādam vēl vajag pases bildi tad aizsūtīšu pa PM Edited October 1, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Varbūt tā ir brāļa pase? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 Man nav brāļu tikai māsa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Vo paldies Riitaa kaadu liizingu buuus janokaarto Paga aM` gadijumaa nebija bans kaut kads par chiitiem? Bet nu lab,taaa kaa 0,7lb pa CSDM vien dzivojas un zin kaada tur situacija,kapec gan nee...REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Tak ibio iztīri nagus. Esmu gatavs izciest sodu, bet šo vnk nevarēju neirakstīt. Labs 22 septembri palika 18 tgd vecis ;D p.s lai nebutu galigi oftopika, tad tjip cik sapratu no plosta, ka viņš kādu laiku nespēlēs csdm, jo nav laika. Edited October 1, 2009 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 Riitaa kaadu liizingu buuus janokaarto Paga aM` gadijumaa nebija bans kaut kads par chiitiem? Bet nu lab,taaa kaa 0,7lb pa CSDM vien dzivojas un zin kaada tur situacija,kapec gan nee...REC Biju banots, bet dabuju unban 2 vai 3 dienas atpakaļ atkal dabuju banu un kārtējo unbanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Piedūrīgs topiks, vel pasi ieliek redzēts jau ir, šaut it kā māk, neuzskatu, ka lieto kodus, cik esmu skatijies, atbalstu, pamēģināt jau var kā viņam veiksies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zloy^ Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 TY za pasport! teperj zdi soobw4enij ot CREDITREFORMI, a btw daj svoj nomer w4ota! P.S. 4to kasaetsa temi, ne znaju, rewajte bez menja Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 atvainojos un nezinu vai šeit īsti varu rakstīt, bet man gribējās uzrakstīt- ja jau tu esi tik stulbs, lai liktu šeit savas pases foto (jā tu ESI STULBS un varu vēlreiz uzrakstīt- STULBS, vēl arī neapdomīgs), tad rodas jaut'jums- ko vēl tu tik pietiekami stulbu taisies izdarīt (iespējams arī būdams kā admins)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Man kaut kas nepatiik tavaa pieteikumaa. Astaj iespaidu, ka tu esi ljoti paarcenties un beigaas sabojajis visu sav pieteikuma tekstu. Un tas gaajiens ar pases foto ir vispaar UMNO. beigaas palieku Neitraals, un no man posta tolks ir aplja 0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Un ko tad jūs Latvijā te iesāksiet ar to pases kopiju? Varu vēl pārīti tādu aizsūtīt. aM` ir nepeiciešams tavs konta NR un internetbankas kodu karte, PM vari atsūtīt? Es uzlikšu tev nika abonamentu uz 1 gadu Ja jau pa CSDM ņemas tad REC, jo tur problēma ar adminiem takā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted October 1, 2009 Report Share Posted October 1, 2009 Došu REC! Šauj normāli un adminus vajag, bet ar to pasi..haha nevajag musm tavus gadus, lai tik domāsana ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 1, 2009 Author Report Share Posted October 1, 2009 (edited) Šauj normāli un adminus vajag, bet ar to pasi..haha nevajag musm tavus gadus, lai tik domāsana ir! Nē nu vnk apliecināju, jo toreiz man te tāda neliela ķibelīte sanāca Bet ar steigšanos aizmirsu dažus sūdiņus aizkrāsot!!! Edited October 1, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 došu anti, jo čīterim, kurš čītojis pa visam nesen, netaisos dot rec vai palikt neitrāli kluss. paldies par uzmanību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thsEe Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Ou par čitošanu neko nezināju! tad gan ANTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Eu eu, kas tur ar to čītošanu? Kas te tiek noklusēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 (edited) aM` chiito? aa runa laika iet par sho un sho , kuraa it ka atbanots tiesam netiek. Edited October 2, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted October 2, 2009 Report Share Posted October 2, 2009 Lai tiek šim censonim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted October 2, 2009 Author Report Share Posted October 2, 2009 (edited) O jā esmu ritīgais čīteris spēlēju ar aim un wh + vēl pat speed Laikam otrajā banā esmu dabujis unban tā pat kā pirmajā banā Diez kapēc mani tad unbanoja samuray??? tikai dēļ tā ka esmu normāls players Domā ka de_vergito vai De_prodigy vai de_inferno nav defu?? ja domā ka nav tad rūgti kļūdies... jo cs spēlēju apmēram 5gadus. Edited October 2, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 LOL aM^ un čīteris? uuu gandrīz apraudājos aiz smiekliem, ar šo čāli esmu spelējis pat pirms gada kopā! Kā tikt ilgāks MIXXX Ja šis kaut ko izsaka dodu REC no sevis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 (edited) Šis vienkārši spārda dirsu !!!!!!! Tātad cs es spēlēju 3gadus neskaitot pārtraukumus. Bet jau vēlāk sākam mazliet dirst!! Domā ka de_vergito vai De_prodigy vai de_inferno nav defu?? ja domā ka nav tad rūgti kļūdies... jo cs spēlēju apmēram 5gadus. Diezgan tizli ir kļūdīties par diviem gadiem Edited October 3, 2009 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted October 3, 2009 Report Share Posted October 3, 2009 Jāpiekrīt iepriekšējam postam, bet nu neies jau tādēļ ANTI dot Ņemot vērā adminu deficītu CSDM'ā, tad atbalstīšu. Ja jau nekādas drūmās pagātnes nav, tad kādēļ gan ne? REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts