Osam Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 (edited) Sveiki, vēlos jautāt, par kādu di'vainu un nesaprotamu lietu. Mani datora parametri ir šādi : AMD Atholon 64 Processor 3000+ 1.80 GHz 2GB of RAM Video: Intergeta NVIDIA GeForce 7050PV/NVIDIA nForce 630a Saprotu, ka nekāds jaunais viņš nav, bet visi saka ka tādai diezgan, jau pavecai spēlei, ka CSS vajadzētu iet bez problēmām. Lieta tāda, ka css man iet, bet kad viņā ieeju, tad dators sāk nenormāli bremzēt, atrverot task manager pamanu, ka CSS man patērē no 98% - 100% CPU Kā tas var būt? Un vai ir iespējams, to kautkādā veidā labot? Edited September 22, 2009 by Osam Link to comment Share on other sites More sharing options...
YOSHI Posted September 22, 2009 Report Share Posted September 22, 2009 nevar!! ieej Start -> Run -> msconfig -> startup un atķeksē visu ko nevēlies lai ieslēdzas pie datora ieslēgšanās tādejādi samazinot pc noslodzi ... vel vari un pc uzspiest uz my computer -> laba peles poga -> manage -> un pie advanced bija viena vieta kur jauzliek best performance un ja gribi lai paliek skins tad vel apaksejais jaieķeksē ... kr4 dari visu lai pc lieki netere resursus .. ja nemaki vai nesaprati paskaties video youtube... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osam Posted September 22, 2009 Author Report Share Posted September 22, 2009 Lieta tāda, ka priekš mana Procesora css vajadzēja iet bez jebkādām problēmām. Un css ir vienīgais kas noslogo datoru tik traki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now