gugugu Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Tatad gribu uztaisit sev bankas kontu. Vecaki teica ka var tikai no 18gadiem uztaisit bankas kontu un gada jamaksa 5ls. Esmu prasijis visiem kam ir bankas konts un vini teica ka nav nekas jamaksa. Atradu google vienu info http://www.swedbank.lv/pakalp/pr_1_1_1.php ka var izveidot kontu no 14gadiem, nu man ari ir 14gadi. Un man vajadzes kaut ko maksat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 (edited) Protams ka var uztaisīt ,var pat no 12 laikam tās open,un jāmaksā nekas manliekas nav tikai ,par karti ja tu pasūti tādu. Edited September 20, 2009 by lil_nigga* Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Pirms 3 nedēļām pieteicu karti nekas nebija jāmaksā, vienīgi SWED 3ls gadā par kartes apkalpošanu... Vecāki tev sprauž batonus vai nu tiešām nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolce Gabanna Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 http://www.swedbank.lv/pakalp/pr_1_1_1.php ka var izveidot kontu no 14gadiem, nu man ari ir 14gadi. Un man vajadzes kaut ko maksat? Par kartes uztaisiisanu unibankaa man nebija jaamaksa necik un nebiju pilngadiigs, kad to taisiju. vienigi cik saprotu kadus pvn vinji gada pasi novilks no kartes! un ja nebus ko vilkt tad vnk paradisies miinusos nauda kartee kad bankomaata ie4ekosi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Swedbankā netaisi. Lielāks sūds par Swedbanku ir jāpameklē ( ja nu vienīgi kkāda Aizkraukles banka to pārspļauj ). Taisi SEB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eelektro Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 njā krājbankā laikam bij jāmaksā kkāds 5ls par kartes taisīšanu bet tas jau bija sen nesen taisiju seb karti itkā neko neprasījā, tad jau vēlak redzes kad dabusu karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 20, 2009 Report Share Posted September 20, 2009 Pamato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Ahujeļi. Kaut vai tāpēc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Krājbanka, parex, ir totāli mēsli. Swedbank ir best, par seb arī neko sliktu pateikt nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Pff, ar swedbanku nekad nav bijušas nekādas problēmas... 0,07Ls par bilances apskatīšanu? Un? Tam jau domāta i-banka, neviens jau tev nespiež, pie automāta čekot bilanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 iedomājies, katru reizi atverot maku, lai apskatītos cik tev piķis ir palicis, tev novilktu 0.07ls, forši ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Vajag daudz-maz sekot līdz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Noņem naudu no konta, ieliec makā un skaties līdz vēmienam P.S. Par ietaupīto naudu varēsi nopirkt saldējumu. Varbūt pat divus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 (edited) Tā 7 kapeiku maksa arī noteikti tika ieviesta dēļ tādiem, kas pie katra bankomāta gribēja pačolēt savā "makā". Un SEB ir huiņa. Pazīstamam cilvēkam algu skaita uz SEB`u. Dienas limits 1k Ls. Šis izņem 200, pēc tam 100 un tad atkal 200 vajadzēja. Pēdējā reizē tika parādīts, ka pārsniegts limits. Un huj - nauda kontā ir, ārā izņemt nevar. Un to kantori jau arī brīvdienās nevar sazvanīt. Edited September 21, 2009 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Limitus jau var samainīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Nu lol, ko jūs tur raudas par to bilances apskatīšanos? priekš tam ir interneta banka, kur var skatīties kamēr acis jēlas paliek. Lietoju swedbanku jau sen un netaisos mainīt... tagad jau diemžēl vairs open nevaru paņemt un jāņem VISA Classic pa 10ls/gadā... tomēr uzskatu, ka uz šo 10ls rēķina es aiztapu nervus lietojot swedbank internetabanku, nevis kaut kādas citas bankas interneta variantus, kuri reāli smird ar visiem tiem java sūdiem vai vēl sazin ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Pārlasi manu postu. 1000 Ls nav tikpat cik 500. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted September 21, 2009 Report Share Posted September 21, 2009 Limiti jau ir netiaki uz summu, bet arī uz to cik reizes tu vari izņemt naudu, un cik reizes iepirkties dienā ( norēķinoties ar karti) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now