Ducatii Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Piedaavaaju par briivu uztaisiit kaadam speelju serverim labu majas lapu. Nopirkshu gan .lv domeenu gan makshaashu par weblapas hostingu. Rakstiishu arii jaunumus lapaa, uztureeshu dziiviibu forumaa utt. Te buus manas prasiibas: 1. Tavam serverim ir jaabuut populaaram, ar daudz speeleetajiem 2. Serverii paarsvaraa speelee latvieshi 3. Ir vismaz 19 speeleetaaju sloti 4. Serverim veel nav .lv domeens 5. Tavam serverim ir jaabuut iesleegtam 24/7 6. Tu esi vismaz 16 gadus vecs 7. Serveris pastaav jau vismaz meenesi 8. Tev buus aktiivi jaauzturaas lapaa un forumaa 9. Tev visi sava servera speeleetaaji, buus jaaicina apmekleet lapu Tavs statuss, protams, paliks "servera iipashnieks" (es uz no nepretendeeju). Es buushu vienkaarshi web lapas administrators. Ja kaadam interesee, rakstiet sheit, vai suutiet pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 P.S. Domāju, ka uz tādu "akciju", Tev atsauksies milzums daudz visādu pokemoniņu, tāpēc es Tev iesaku pašam izvērtēt vai ir jēga tērēt brīvo laiku par projektu, kas turās uz mata gala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 Labāk piesakies jau kādam gatavam projektam nomaksāt kādu daļu no servera uzturēšanas, jo tur jau ir gatavi unikālie apmeklētāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted September 16, 2009 Report Share Posted September 16, 2009 (edited) Labāk taisi šo te. Edited September 16, 2009 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now