Jump to content
GIGN Forum

Baigā Huiņa


overmind
 Share

Recommended Posts

Karoč baigā huiņa. Vakar no rīta darbavieta aiznesa papīrus par darbinieku algām uz SEB, kura savukārt skaita uz manu kontu swedbankā. Vienmēr, tie kuriem ir SEB konts algu saņem maksimums līdz 13:00 un visi kam konti ir swedbankā aptuveni pēc 2 stundām. Bet tas bija jau vakar! Apzvaniju darbā galveno grāmatvedi un šī saka, ka vakar no rīta visi papīri aiznesti, pārskaitijumi veikti. A HUJU! Zvanu uz swedbank, šie brīnās un neko nemāk teikt.. Saprotams, saka lai zvanu uz SEB. Tur arī neko nevar pateikt un brīnās kapēc tā.. Značit ja no darba puses viss kārtībā, tad nauda pazudusi kautkur bankās (vai starp tām lol).. Saka, lai rakstu iesniegumu savā bankā par izmeklēšanas uzsākšanu.. .... Un ja arī es to uzrakstīšu cik ilgā laikā viņu izskatīs un atradīs manu naudu? Nedēļa, mēnesis? Bļe man tak rēķini un par dzīvokli jāmaksā + citi ierēķināti tēriņi! Ko lai šitādas maucības gadijumā dara?

Link to comment
Share on other sites

To vinji atri noskaidros kur tava nauda ir nokliidusi,ja tada maz ir iemaksaata...Bankaa uzreiz pateiks vai ir pienjemts un izsutits uz tavu kontu vai nav...Ja nav nu tad zvani priekshnieciibai/gramatvediibai kas pa hujnju!Ne jau tev japisas ar sho situaciju bet tavam darba devejam,jasamaxaa par padariito darbu!

Link to comment
Share on other sites

Notiks taa, darba devejs iedos izrakstu par iemaksato summu tava konta un tad tu pisiisies pats, neko tava vieta nedaris, butiba tev ir jagriezas sava banka, konkretaja gadijuma swedbankaa, jo sebs isti neko nevares izdarit, jo tu neesi vinu klientu datu baazee, swedbankai ir jakarto ta visa padarisan, jo tu esi vinu klients. Ja darba devejs ir ieskaitijis naudu, tad paliek bankas, ja nauda ir pazudusi kaut kur pasa swedbanka, tad atgriezis apmeram nedelas laika(parasti tads ir termins normalas bankas), bet ja nauda ir pazudusi sebaa, tad tas var ievilkties lidz menesim, jo kamer kontu menedzeris nodos lietu talak uz savas bankas ISP, tie kamer uz gramatvedibu, tad nu tas laiks ievelkas.

Bet var ari gadities, ka kada nohaltureja un neapstradaja darijumus ar iemaksam kontos, ta ari medz but :D

Link to comment
Share on other sites

nez kāpēc man liekas, ka tava firma tev vienkārši neko nav aizskaitījusi. Bankas mēdz nopisties vienā no miljards gadījumiem, savukārt krīzes laikā firmas regulāri nemaksā darbiniekiem algas ~_0.

Kā jau beefs teica - paprasi firmai izrakstu par pārskaitījumu un vispār netici viņiem ne drusciņas, ja viņi saka, ka ir pārskaitījuši.

Link to comment
Share on other sites

Šodien sacēlu gaisā galveno priekšniecību (btw tā ir valsts iestāde ar ļoti daudz darbiniekiem), pāris minūšu laikā tika noskaidrots, ka grāmatvede tiešām visu izdarijusi pareizi.. Tālāk sazinājās ar bankām un nepārāk ilgā laikā noskaidrojās, ka tiešām bij notikusi kļūda ar pārskaitijumu starp bankām.. Naudiņu šodien saņēmu savā kontā uz karstām pēdām. Interesanti, cik ilgs laiks paietu kamēr izskatītu manu iesniegumu, ja es nebūtu gājis pie priekšniecības? Mož vajadzēja nogaidīt, iesniegt iesniegumu par izmeklēšanu un piedzīt kompensāciju, jo šī nauda man bij letāli vajadzīga lai nenokļūtu lielos sūdos!? ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...