Jump to content
GIGN Forum

Konkursi

desina
 Share

Recommended Posts

Tādat ar nelielu ievadu, esmu slinķis un īpaši neko nedaru un nepiedalos ari nekur , bet šogad tas ir jamaina ! Tad ar klasi izdomājam, ka varetu piedalīties kaut kados konkursos vai nu Latvijas konkursos vai nu Eiropas. Protams kur ir kulīgas balvas, ka citus gadu ceļojumi uz arzemem u.t.t protams mazakas balvas jau ari ir labas ! Un ta es izdomaju tulit paņemšu un google atradišu un aidāā, bet ka jau vienmer protams neko neatradu... google tik metajas pagajušo gadu konkursi....

-- Nu tātad jus noteikti sapratat ko no jums es gribu ..... lai jus iedodat adreses kur vidusskolniekiem ir vai buss konkursi .. klases, nelieliem draugu pulkiem vai individualie ! Bet protams eiropas konkursi ari der !

Jau trīs vai cik tur gadus, katru pavasari notiek "ZZ Čempionāts", tur ir tā, sākumā piereģistrē klasi, tad vispār neko nedarot, jums, pateiks, ka esat pieņemti pusfinālā, un tad katrā rajonā notiek pufināls, Rīgā, Kuldīgā, Bauskā, Cēsis ucc. Nu vo, kar4 mēs ar klasi pagāšgad vinnējām Rīgas pusfinālu. Nu vo, un fināls notiek rīgā, vērmaņa dārzā, kopā 20 fināl-klases, mēs bijām, un psc, tādi monstri sagājuši nevarētu pateikt, ka 6.-8. klases, lol. Bet nu ieņēmam hvz kuru vietu, bet bija norm, es uz lielās skatuves taisīju tecktonik, vairāki "simti" skatītāji to redzēja, esmu mega slavens tipja. Nu vo tik tizli, ka šogad netiekam tur 9. un 12. netiek, jo eksāmeni. Bet galvenās balvas ir braucies uz ārzemēm, šogad bija uz Vāciju visa klase.

p.s. mājaslapa bija kaut kāda zzcempionats.lv

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...