wastabee Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Staigāju pa netu un uzgāju šo: http://klab.lv/users/komentators/ ,nezināju, ka macho jau ir blogs. (fake?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 huh? Kāpēc lai tas būtu es? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wastabee Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 Nezinu, saskatu līdzību tavā rakstišanas stilā. Un vēl dažas nianses! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 lol, es domāju, ka tu atradi, ka es tur esmu ielicis savu Zviedrijas stāstu pagāšgad, to pašu ko gignā. Rakstības stilā, sajutos afigenna unikāls, ja jau to tiešām tik ļoti var redzēt. tas štrunts man tur nejauši sāka veidoties, es pieregojos sen atpakaļ, vienkārši lai retu reizi kaut ko pakomentētu (thus the nickname), jo dirst jau man makten patīk, bet ar laiku pats kaut ko sāku rakstīt, jo CITUR JAU NEBIJA KUR (skatiens worma virzienā). bet tur tāpat nekā interesanta nav. nekādu geiming staffu (ko es varētu ražot gign blogā) es tur nelieku, tur ir kaut kādi everyday mazsvarīgi sūdiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wastabee Posted September 3, 2009 Author Report Share Posted September 3, 2009 Tās arī bija tās nianses + tā bildīte, kas tev tur ielikta arī kaut kur likās redzēta. Bet vispār jau forši palasīt, ko raksta kaut cik saprātīgs cilvēks par random lietām. Būšu +1 bloga ikdienas apmeklētājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 nu vispār jau tur tiešām nav nekā interesanta (kāpēc mani tur 101 cilvēks piefrendojuši - nezinu). dažreiz ir kaut kas interesants, teiksim stāsti par Kaspi - manu bijušo 16gadīgo dzīvokļa biedru (pirmie ir apakšā). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 skāde par pārvākšanos. lasot radās asociācijas ar vienu zināmu kaspi, likās uzjautrinoši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now