eziic Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Izdomāju, ka gribu BiFri karti. Lai arī mans LMT brīnums ir teh best, SMS pakalpojumi te maksā miljonu, tāpat arī GPRS un tā kā man mājās mētājas viens vecs un nevajadzīgs telefonam līdzīgs aparāts, nonācu pie secinājuma, ka tā varētu būt laba doma. Iegāju BiFri lapā, pamēģināju uzkodēt kādu foršu numuru, bet nesekmīgi - viss nogopīts. Pie reizes pamanīju, ka līdz novembra sākumam viņiem ir akcija, ka var pāriet ar citu numuru & blah blah blah, tad nu te nu es esmu - varbūt kādam ir norezervēti forši BiFri numuri, kuru paroli man par kādu alu varētu iedot vai varbūt ir kāda nevajadzīga funkcionējoša okartes/zivs/amigo ar foršu numuru, kuru man uzdāvināt par jau pieminēto alu? Vai varbūt vēl kādas idejas? Problēma aktuāla līdz rītdienas vakaram. Yo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Tak nopērc jebkādu starta komplektu pa 1 Ls, ātri viņu noļarksti, ej uz BiFri centru un nomaini karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted September 2, 2009 Author Report Share Posted September 2, 2009 forši numuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 2, 2009 Report Share Posted September 2, 2009 Iesaku gaidit, ik pa laikam vini laiz ara jaunus numurus, mainas tikai pirmie 2 vai 3 cipari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Nu pasties bodēs Tu arī numurus, mož kāds iekritīs acīs Un tas būtu, domājams, ātrāk, nekā Tu tagad gaidīsi, kad šie atkal savus numurus palaidīs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now