Čalis Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Taa, man ir dazhas prob. kuras man vajadzetu jusu palidzibu (ja nevari palidzet, tad neraksti) 1.Nevar iejiet weba ar oo.lv hostu 2.Spiezot "Signup" paradas balta lapa 3.ka var uzlikt sadala "Faili" Ka lietotaji var pievienot failus. 3.1.Un ka var uzlikt, ka piemeram Max 5 faili pa dienu kurus drikst pievienot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 1. Man viss iet - OO.lv 2. Izskatās, ka jaunu lietotāju reģistrācija viņiem ir slēgta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 2. Reģistrācija vairs nav Quote 3.ka var uzlikt sadala "Faili" Ka lietotaji var pievienot failus. 3.1.Un ka var uzlikt, ka piemeram Max 5 faili pa dienu kurus drikst pievienot | Admina panelē Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 1.Man pasam iet tas oo.lv bet kad kads draugs grib iejiet tad nejiet vinam ar oo.lv un ar IP ari ne 2.Tad sanak vsp vairs nevares registreties? 3.Jaa to es zinu, bet es nevaru atrast to vietu kur ir jauzliek par to pievienosanu publiski aaa, un man ir velviens jautajums 4.Kjipa man ir SMS-Shops (nav e107 shops) viss ir ok, visus failus salieku, un tad izveidoju buy.php kur ir jaizvelas ta prece un tad apaksa sms kods jaieraksta, un tad jaspiez apstiprinat ko man vaig dabut gatavu? man vaig dabut taa lai sms atsuta katru reizi citu paroli, un lai ta parole darbotos taja Koda vieta kur ir jaievieto, un spiezot apstiprinat lai ja kods ir pareizs, saktos ta faila lejupielade, un ja kods nepareizs, tad paradas "Nepareizs kods!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Ludzu palidzat man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Čalis said: Kādu IP tu viņam dod? 192 sākumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 dulais said: Neee, Savu realo IP un ar hostu ari vinam nejiet un citiem ari ne, taka ludzu palidzat man atrisinat so lietu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Hmm moš Firewall vai arī kaut kas ar tavu web serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Plzz pallidzat ja kads zin, uz visiem siem ieprieksminetajiem jautajumiem par to firewall ja kads zin ka visu sacinit tad rakstat man skype-jameson5092 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-GReady Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Tu vispar lasi ko saka mosh tev firewall trauce stradat tam, vai ari mosh tu vnk nemaki ieslegt appserveri ? un + pasaki savu I.P. adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čalis Posted September 1, 2009 Author Report Share Posted September 1, 2009 -GReady said: Jaaa lasu, Mana reala IP-78.84.12.152 Aaaa+ man ari cs 1.6 serveri ari nevar neviens iejiet bet manliekas ka man firewall ir izslegts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now