Jump to content
GIGN Forum

Yo :)

LaNCeLOTS
 Share

Recommended Posts

Laba NAKTS ! TE LaNCe jak as aizmirsu veco e-pastu un paswordu sen nab buts foruma :) karoce lieta tada karoce principa speleju naktis ka neka divas stundas mazak man ir uk ! karoce katrs otrais ker tas citeris tas citweris ka jau naktis pilns ar dzekiem labiem ka labi gribedams eju specos luret ta jau protams visi izslegs ej recu vai dari ko gribi maini niku pox tapec gribeju uzjautat vai ir tada iespeja adminus specos uztaisitt neredzamus ? :) jo pats nezinu tas ir iespejams vai nee ? :D bet tikai tos adminus kuri var nobanot :) gaidu zinju tad es vinus visus varetu izkert teiksu ka ir vini ir daudz ja ne citeri tad monitoringisti to4 !

Tak beidz AmbulaNCe, tev tik tik traki purina tie chiiteri, kas kak buta shauj ar []. Ja vinji sleepj [] tad ar afigenajiem rezultatiem vinji toch nespeelee. Ja brutaals aimbots vai citi shiti tad var nobanot neskatoties. Man liekas ka laba fiicha jau ir taa, ka var redzeet pretiniekus kad tu nospraagsti, nezinu gan vai vairaak ko vajag.

Yo!

Edited by LAVRx

jaa laikam jus mazliet nesaprat lietu linkin tu vispar labak nebutu rakstiijis un tu laura atrausi pa muti :D tic man ta ir ptoblema besi ara katru nakti vienigais admins katrs otrais zin ka tu esi admins un cista paskaties tto paskatioes to zb ta reti speleju vel kads jastas labi pildot admina pienakumus protams pastishos un kas notiek ? vai nu izsledz vai apzud nu labi karoce zabejte darisu ari ka gribu un viss !

karoce domaju ko un ka labak darit lai visiem labak butu beigas izdomaju ! "SUTISU VISUS NAHUJ " lai man pasam vieglak butu un butu ko nakosajai diena darit ka piemeram forumu lasit ! taka ziniet jagribat lai jus pasita nahun naciet pa naktim spelet un sakat ka tas ir citeris :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...