Upaaa Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Man tādi sīki jautājumi! Nu tad tā : 1 . Kur var uzlikt GG serverī lai He Granate Parādas vairākas reizes raundā ? 2. Kā var sataisīt nextmap! ( Problēma : Nu Serverim piemēram iet mape : de_urla Bet Kad janomainas mapei vins to mapi liek no sākuma! Kautgan varēja likt de_omiite utt ! Un tā vins var darīt visu dienu! Ja kāds nenobalso par citu mapi! ) 3. Kā uzlikt refresh ieročiem uzreiz kad novāc fragu ( Nu domaju kip 2/2 janovāc kad esi divus novacis jagaida lidz nakamajam raundam lai tiktu pie nakamā līmeņa! Bet ka lai sataisa ta ka tu novac tos 2/2 fragus tev taja pašā raundā arī pienāk tie līmeņi! ) Tas tākā arī būtu viss! Paldies jau iepriekš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Pusi nesapratu,bet: 1. Configā 2. mapcycle un maps.ini 3. Arī Configā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upaaa Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 (edited) 1. Configā 2. mapcycle un maps.ini 3. Arī Configā Vari nedaudz sīkak izskaidrot! to ko tu pateici es visu zinu bet es nezinu kā to visu uzstādīt! :/ EDIT: Nu ar to mapju mainīšanos es visu sataisiju! tagad palikuši 2 punkri kur granātas uzlikt vairāk un un levelu refreš! Edited August 29, 2009 by Upaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdisd Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 1 . Kur var uzlikt GG serverī lai He Granate Parādas vairākas reizes raundā ? 2. Kā var sataisīt nextmap! ( Problēma : Nu Serverim piemēram iet mape : de_urla Bet Kad janomainas mapei vins to mapi liek no sākuma! Kautgan varēja likt de_omiite utt ! Un tā vins var darīt visu dienu! Ja kāds nenobalso par citu mapi! ) 3. Kā uzlikt refresh ieročiem uzreiz kad novāc fragu ( Nu domaju kip 2/2 janovāc kad esi divus novacis jagaida lidz nakamajam raundam lai tiktu pie nakamā līmeņa! Bet ka lai sataisa ta ka tu novac tos 2/2 fragus tev taja pašā raundā arī pienāk tie līmeņi! ) Tas tākā arī būtu viss! Paldies jau iepriekš! par refresh, palasi te http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upaaa Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 :/ Es tur dabuju Info par Granatu! ( UN to es sataiju! Par mapēm arī visu esmu sataisijis! Bet viss kas palicis refresh ko es neatradu nu vismaz neiekrita aciis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 paņem config failā uliec 1 pie turbo mode (piem. turbo_mod - 1 (īsti neatceros sen bija laiks kad ar šito ņemos)) - kad būsi savācis pietiekami daudz killu uzreiz mainās ierocis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now