Jump to content
GIGN Forum

Gg Server

Recommended Posts

Man tādi sīki jautājumi! Nu tad tā :

1 . Kur var uzlikt GG serverī lai He Granate Parādas vairākas reizes raundā ?

2. Kā var sataisīt nextmap! ( Problēma : Nu Serverim piemēram iet mape : de_urla Bet Kad janomainas mapei vins to mapi liek no sākuma! Kautgan varēja likt de_omiite utt ! Un tā vins var darīt visu dienu! Ja kāds nenobalso par citu mapi! )

3. Kā uzlikt refresh ieročiem uzreiz kad novāc fragu ( Nu domaju kip 2/2 janovāc kad esi divus novacis jagaida lidz nakamajam raundam lai tiktu pie nakamā līmeņa! Bet ka lai sataisa ta ka tu novac tos 2/2 fragus tev taja pašā raundā arī pienāk tie līmeņi! )

Tas tākā arī būtu viss! Paldies jau iepriekš!

1. Configā

2. mapcycle un maps.ini

3. Arī Configā

Vari nedaudz sīkak izskaidrot! to ko tu pateici es visu zinu bet es nezinu kā to visu uzstādīt! :/

EDIT: Nu ar to mapju mainīšanos es visu sataisiju! tagad palikuši 2 punkri kur granātas uzlikt vairāk un un levelu refreš!

Edited by Upaaa

1 . Kur var uzlikt GG serverī lai He Granate Parādas vairākas reizes raundā ?

2. Kā var sataisīt nextmap! ( Problēma : Nu Serverim piemēram iet mape : de_urla Bet Kad janomainas mapei vins to mapi liek no sākuma! Kautgan varēja likt de_omiite utt ! Un tā vins var darīt visu dienu! Ja kāds nenobalso par citu mapi! )

3. Kā uzlikt refresh ieročiem uzreiz kad novāc fragu ( Nu domaju kip 2/2 janovāc kad esi divus novacis jagaida lidz nakamajam raundam lai tiktu pie nakamā līmeņa! Bet ka lai sataisa ta ka tu novac tos 2/2 fragus tev taja pašā raundā arī pienāk tie līmeņi! )

Tas tākā arī būtu viss! Paldies jau iepriekš!

par refresh, palasi te http://avalanche.gungame.org/cvars_en.php

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...