Kikised* Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 (edited) Kādreiz viss strādāja gan austiņas , gan mikrofons un tad nolēmu iztīrīt datoru no putekļiem , tad atvēru vāciņu un sāku tīrīt - ventilatorus , visas malas - kr4 visur kur bija putekļi un arī RAM izņēmu un ieliku atpakaļ visu aizskrūvēju un slēdzu iekšā un brīnos kāpēc neslēdzas iekšā monitors , tad beigās uzzināju ka tas ir dēļ RAM nu tad ieliku izņēmu un ieliku otrā blokā Slēdzu iekšā , eju spēlēt cs un brīnos kāpēc čarkst man austiņas un nestrādā mikrofons ;( Te ir daži mikrofona čarkstieni , tad kad grozīju mikrofona galviņu! Un vel domāju ka tas varētu būt dēļ austiņām , kad viņas varbūt ir saplīsušas , bet nē uzliku citas un tās ar čarkst ;( Un vēlāk pārliku uz pirmo bloku un noskaidroju ka tā nav RAM vaina Palīdziet! Paldies jau agrāk ! Edited August 28, 2009 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nevajadzēja līst tur kur nevajag. Heh man patīk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 (edited) BĻĀVIENS atkal tu tizli komentē Ja vari palīdzēt , tad palīdzi nevis piedir* forumu! P.S Ielikšu bildes , varbūt palīdzēs - ko var zināt! http://bildites.lv/images/qgj8pzl0i4o5nl9movul.jpg http://bildites.lv/images/mpczau7uv9z9o6gefcr1.jpg http://bildites.lv/images/n8lzjridoci94eex7w2.jpg http://bildites.lv/images/rhuov4bzjahlahk1rhh1.jpg http://bildites.lv/images/sd7wh6afzls84yoq3djz.jpg http://bildites.lv/images/975nozjucs66swbcox6d.jpg Edited August 28, 2009 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 dulais said: Te ir problēmas un risinājumi, nevis problēmas un fucking spams.Un NAHUJ tev te vajadzēja iedirst? Tu slēdz austiņas priekšā? Ja jā, tad kāpēc neslēdz aizmugurē (tumbu slotā) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 RaWrRr said: risinājumi, nevis problēmas un fucking spams.Un NAHUJ tev te vajadzēja iedirst? Tu slēdz austiņas priekšā? Ja jā, tad kāpēc neslēdz aizmugurē (tumbu slotā) ? Tam " dulais " ir tikai 14 vai 15 gadi, pubartātes vecums. Tālāko jau pats sapratīsi! Tu gadījumā kad netīriji pc kautko nenorāvi ? Neatrāvi vaļā, kur kontaks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Tu gadījumā kad netīriji pc kautko nenorāvi ? Neatrāvi vaļā, kur kontaks? Es uzrakstīju visu kas man bija uz sirds,bet nets noraustījās,lai vai kā,Zhak - tas ir katram inviduāli es no pamperiem jau izgaugu ātrāk vienkārši to nerādīju. Tātad,apskatījos tavas foršās bildes,tev ir Asrock dēlis,vane? Spraužot priekšā/aizmugurē ir viens un tas pats? Vispār,es zinu kur varētu būt vaina: Start>Settings>Control Panel>Sound And Audio Devices>Uzspied Audio,zem Deafault playback jabūt Advanced,paņem tur būs Performance tos visus (abus divus) aizvelc līdz galam ieej vēl Dxdiagā paskaties kas tur "Sound" sadaļā darās,kā arī ja tev ir savs softs skaņas vadībai.. ieslēdz dziesmu,ieej tajā managmentā un liec mute's katram no tiem stabiņiem,man kādreiz Line-Out visu problēmu radīja,ziņo kas un kā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Itkā nē un priekšā kad irsprauž austiņais , tad neskan , tad ir vel sūdīgāk Vismaz aizmugurē tur ar čarkstieniem skan a priekšā tikai čarkst! GEAR said: Start>Settings>Control Panel>Sound And Audio Devices>Uzspied Audio,zem Deafault playback jabūt Advanced,paņem tur būs Performance tos visus (abus divus) aizvelc līdz galam ieej vēl Dxdiagā paskaties kas tur "Sound" sadaļā darās,kā arī ja tev ir savs softs skaņas vadībai.. ieslēdz dziesmu,ieej tajā managmentā un liec mute's katram no tiem stabiņiem,man kādreiz Line-Out visu problēmu radīja,ziņo kas un kā! Tie abi man ir līdz galam un kas ir Dxdiagā?! ā laikam sapratu , tur kur visur skaļumus var uzlikt tur man ir pilnīgi viss uz 100% ! p.s Kad man ir austiņas iespraustas līdz galam man skan tikai 1 austiņu tumba , bet kad atstāju pusē tad skan 2 Kautkāds murgs Jocīgi arī ir tas - man ir uz pusi iesprausts austiņu kontakts un tajā ''Sound ControlPanel'' kur ir Balance - Kad aizvelku uz kreiso pusi skan tikai viena austiņa , ja uz vidu tad abas un arī abas kad ir uz labo pusi Edited August 29, 2009 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Un ja kautkas jāpērk , tad pasakat kas tieši un vēlams arī kur Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaWrRr Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Quote p.s Kad man ir austiņas iespraustas līdz galam man skan tikai 1 austiņu tumba , bet kad atstāju pusē tad skan 2 Ieliec paša austiņu plug'a screen, man liekas tu nopirki austiņas ar parasto plug'u (kā mp3 playeriem). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Vainīgs ir vai nu # Austiņas (mošk tādas papujušas,ko zin' ) # Drivers (mošk kkas nogļukojis,System Restore?) # Hardware (varētu būt izļurkāts tas plug-in) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Austiņas nevar būt pie vainas , jo strādāja labi pirms nebiju ielīdis tīrīt! Cits draugs teica ka Skaņas Karte , kautkas tāds esot saplīsis ! Tā varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 30, 2009 Report Share Posted August 30, 2009 Vienīgi tikai tad ja tev nav iebūvētā bet gan parastā skaņas karte kurai tu esi nolocījis kādu shēmu vai vēl nezin ko,bet tā maz ticams,paga.. kā un ar ko tu viņu tīriji vispār? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 30, 2009 Author Report Share Posted August 30, 2009 Ar roku , muti Ar roku ņēmu nost putekļus , ar muti pūti viņus laukā Vel biju izņēmis Video Karti un ventilātoram vāciņu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 ko,bet tu nepateici kāda tev ir skaņas karte Iebūvētā vai parastā? vai abas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Es nezinu Paskaties bildēs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Aj piedo' nepamanīju es parasti izlasu kas pa ģēlu un atbildu neskatos ko citi tur runā Tev ir iebuvētā,apsties tev pie tiem vadeļiem kas mētājās uz kādu nav rakstīs In vai Out vai Sound vai kkā tā? jo pasties,tur pie videokartes tiem sūdiņiem nav jābūt plikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Tad man visu kas izsprausts - iespraust ? Nu lab paskatīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 nē neko pats nespraudies,labprāt ja tu dzīvotu Liepājā rīt kkad aizrāptos bet diezvai,lai vai kāā Tu no sākuma atrodi grāmatiņu,tur ir rakstīts kā tos vadus ir jābāž Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 (edited) Es zinu kur varētu būt tā vaina! Es izspraudu tos apvilktos vadiņus un tagad vairs nekas neskan un nečākrst! Tikai kā salikt pareizi? Re bilde! Skatieties kreisajā pusē pašā augšā . tur ir apvilkts! Edited August 31, 2009 by Kikised* Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 wow nu dabīgi ka nečarkst,tu vadus biji nepareizi salicis,paga,paga,paga tulīt editošu kad atradīšu kas un kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kikised* Posted August 31, 2009 Author Report Share Posted August 31, 2009 Visu saliku pēc tās bildes , bet tā pat neskan nekas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasharis Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 saprot kur isteniba jaliek ???? izstastishu.... Mikrafons - roza.... zalais laikam bija ausim.... tumbam... parejos aizmirsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now