kas tad2 Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 (edited) Sveiki,nepieciešams cilvēks kas saprot visu par ipb.musql,php utt Vajadzētu šo to uzlabot vai pārtaisīt nezinu kā pateikt,īstais cilvēks kas man šo forumu taisīja ir slims,bet pats īsti nesaprotu šis lietas,tāpēc lūdzu palīdzību kurš varētu ziedot pāris stundas manam web. P.s. proti parādā nepalikšu.(gatavs esmu samaksāt protams nejau milzu summu Mans skype-gimenel Tie kas domā ka ir baigie krutie un grib baigo summu var iet ieskrieties Edited August 21, 2009 by kas tad2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Darīšu kas manos spēkos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Topikā varēji uzrakstīt ko tieši tev vajag nevis "šo to uzlabot vai pārtaisīt" + cik esi gatavs maksāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 Varat vērt ciet nav vairs nepieciešama palīdzība.Tie kas centās palīdzēt tiem LIELS PALDIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts