Jump to content
GIGN Forum

Pc Problema


Dievs.
 Share

Recommended Posts

Sodien iesledzu savu PC. Ielogojos ieksa. Paradas darba virsma. Vis itka kartiba, bet kad itka var sakt kautko darit piemeram meginot palais internet parluku vai dajebko citu kautvai mapi kautkadu atvert kompis uzkaras. (Ja kas rakstu no portativa) Ok parestarteju datoru bet soreiz uz reiz spiezu magisko kombinaciju ctrl+alt+delete un skatos kads ir PC noslogojums, un redzu ka kad sledzas ieksa skype un citas programmas ieksa PC noslogojums ir 100 % nekad manam kompim ta nav bijis ok un pat kad vis ir sacis stradat un nekas netiek izmantots PC noslogojums ir 50 %, kaut ari vakar tas bija 6 %. Un visu laiku uzkatras ka megina kautko ieslegt vai palaist. Vakar vakara vis gaja ka smerets.

KAs varetu but par problemu? Virus?

Cietais disks 300 GB / 150 aiznemti

Edited by Dievs.
Link to comment
Share on other sites

Sory par dubultpostu bet man ir svarigi lai atrak si problema atrisinatos jo steidzami vajag pie PC

Atradu to exe failu kurs noslogo CPU par 50 % bet man neatlava izbeigt so procesu. Un ka anti virus visu laiku uzkaras.

MEGA EDIT: Proces saucas "System Idle Process" Un tur kur Windows task menegeri ir CPU sadala sim rada no 48-50. parejos procesos 00

Tad sis proces ir vainigs un ka vinu izslegt ja man neatlauj?

Edited by Dievs.
Link to comment
Share on other sites

nē. System Idle process, tieši pretēji, norada cik procentus NEnoslogots ir procesors. pašam kādu brīdi ja nemaldos bija, kas līdzīgs t.i. ka bija nepārtraukti kompis noslogots, bet nekārās. Esi mēģin'jis iztīrīt iekšas no putekļiem? Ja jau ir itk ļoti noslogots tad varbūt paskaties vēlreiz via nav kāds aizdomīgs process ;) Man ir bijuši vīrusi, kas diezgan noslogoja procesoru, bet aizņēma maz atmiņu (memory usage) un tāpēc neienāca uzreiz prātā to apskatīt, tāpēc - varbūt tur ir kāda aizdomīga .exe?

Link to comment
Share on other sites

Kā var neļaut? Var jebkuru procesou atslēgt vajag tikai apstiprināt atslēgšanu vnk uzspied Yes

Sistemas procesus izslēgt nevar :P ja kautkāda velna pēc izdodas tad nezinu ,bet domāju ka kompis atslēdzas via sāk gļukot. :D

P.S. iečikoju google.lv un guess what? Tas ir tavs Pandas internets security tāpēc tas nav vainojams. Varbūt pamēģini noformatēt cietos, man palīdzēja, kad kompis sāka palikt lēnāks ( formatēju caur tuneup utilities). Un tā arī nepateici via esi no putekļiem ttīrijis?

Ātrs rediģējums: Ja tomēr atrodi vēl kādu aizdomīgu procesu tad iemet to te http://www.processlibrary.com/ vai uzraksti gūglē. ;)

Edited by D00M
Link to comment
Share on other sites

Kautkada veida man tomer izdevas atslegt to procesu un uzreiz PCU bija 1 % izmantots bet lagi un lena domasana nekur nepazudu tagad kad atsledz to procesu pec kada laiak kompis uzskaras,

Es vairs nezinu ko darit, javed laikam bus pie specialistiem :( Baigi jau nu negribas bet ko lai dara.

Par to kompja tirisanu, kompis nav vecs (6 menesi) es atveru vala tur var teikt nekadu puteklu nebija. (Bet ta vai ta iztiriju)

Tatad tas proces bija vainigs bet kapec kad vinu atsledz itka rada ka noslogojums ir tikai no 0-6 % Loti lena domasana un bremzersana loti ilga nepazud. WTF ? Un to Antivirusu pisto ari man nelauj izdzest. Galvenais ka es vinu dabuju no veikala kur pirku kompi :blelohs:

Ne interneta ne kada programa vai pat mape nevar iejiet.Biezi pat start kas kreisaja sturi uzspiezot nogluki un kompis uzkaras :D Vienigais windows task meneger un pat tas biezi nogluki un tad kompis atkal jarestarte. IBIO

Edited by Dievs.
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...