Best_ZM Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Man ir taada problema kad saplisa tas pc pie kura tika pieslegts nets. Nu un tagat es gribu pieslegt pie cita (xp) bet vnk iebazot neta vadu jau neietu kkas kur jakonfigure vai ka!? Ludzu paliidziet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Hei, man ir problēma, kurai nezinu risinājumu, ko darīt. Ieiešu gignā, ierakstīšu, spamā, tas nekas, ka ir Problēmas un risinājumi sadaļa, man tas ir galīgi vienalga. Aha, iespējams "kkas kur jakonfigure". edit: kūl, tā jau labāk. Kas Tev par interneta provaideru? Nezini, tam iepriekšējam kompim tika kaut kas konfigurēts? Paskaties uz līguma, par internetu. tur nav norādīts kāda ip adrese, subnets, gateway, dns ir jāliek? Edited August 17, 2009 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 (edited) Problēmas un risinājumi sadaļa, man tas ir galīgi vienalga. Aha, iespējams "kkas kur jakonfigure". edit: kūl, tā jau labāk. Kas Tev par interneta provaideru? Nezini, tam iepriekšējam kompim tika kaut kas konfigurēts? Paskaties uz līguma, par internetu. tur nav norādīts kāda ip adrese, subnets, gateway, dns ir jāliek? Par to ip adresi, subnet utt.. Es to saliku bet vienalga neiet. APSKATIJOS STATUS RADA KAD IR CONNECTED :/ Edited August 17, 2009 by Best_ZM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Nu tad nokonfigurē pareizi! p.s. kāds provaidieris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Es jau vìsu pareìzi savadiju no liguma un rada kad ir connected bet neiet.. Ja tas kko izsaka Aldems Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Būtu labāk pazvanījis savam provaiderim nevis te rakstījis. Par to padomāji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Samaini tikla kartes vai uzzini ta PC MAC adresi un uzkonfigure otram PC tieshi tadu pashu MAC adresi. MAC adrese ir unikals tikla kartes identifikators un provaideri sho adresi medz piesaistit IP un nelaist valja. BEefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Best_ZM Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 Varbut pietiktu ar zvanu provaiderim lai piesaista MAC adresi sim pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now